Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Beeethoven87 - Feedback
Witam.
Jest to mój trzeci stacking. Pierwszy 1 Month Hu Sng Plo8 + Mtt Nlo8/plo8 [Sold] zakończony został profitem ~1,8k.
Drugi natomiast 1 Month Hu Sng Plo8 + Mtt O8 - SOLD - PROSZĘ O WPŁATY profitem ~6,2k.
Aktualny wykres, większość to HU w Hi/Low.

Czas trwania stackingu:
- start w okolicach najbliższego weekendu,
- koniec 31.12.2012r.
Rodzaj gier:
- HU SNG NLO8/PLO8 15$-100$, MTT NLO8/FLO8/PLO8.
W momencie rozpoczęcia stackingu rozpoczynam grę HU na stawkach 15,30,60 i 100$, starając się grać przede wszystkim te za 60 i 100, natomiast tymi tańszymi uzupełniać w przypadku słabego trafficu. Jeśli chodzi o MTT, to niestety nie ma ich dużo, dlatego będę starał się grać wszystkie do stawek 109$ (jest tylko jeden turniej za 109$ codziennie, jeden za 55$ i 3 po 51$).
W zależności od rolla będzie to wyglądać następująco:
- <3k (co mam nadzieję nie nastąpi, HU max. 30, MTT max. 33),
- 3-5k (co mam nadzieję nie nastąpi, HU max. 60, MTT max. 55),
- 5-12k (HU max. 100$, MTT max. 109$),
- 12k-30k (HU max. 200$, MTT max. 215 [w ciągu tygodnia odbywają się tylko 3 takie turnieje] lub max. 1% rolla, jeśli ten wyniesie powyżej 21,5k; w przypadku gdy uda się dojść do rolla 12k, w razie złego runa, powrót do pierwotnych stawek w momencie rolla na poziomie 8k).
Dodatkowe warunki:
- profit dzielimy 50/50,
- rakeback i bonusy zachowuję w całości dla siebie,
- w przypadku ujemnego bilansu na koniec stackingu, rakeback w pierwszej kolejności trafia do inwestorów na pokrycie strat,
- dopuszczam możliwość wypłaty w trakcie trwania stackingu tylko $ pochodzących z rakebacku,
- w momencie rozpoczęcia stackingu wypłacam wszystkie moje środki, zostaje tylko kwota ze stackingu,
- jeśli chodzi o railing, będzie on w postaci audytów z ps, każdorazowo po sesji (ew. rano następnego dnia),
- dopuszczam możliwość wcześniejszego zakończenie stackingu, jeśli profit przekroczy 20k,
- jeśli dopuszczę się do złamania zasad dotyczących gier (nie railingu!) zobowiązuję się do podziału rakebacku 50/50,
- wpłaty przyjmuję wyłącznie na PS, nick: Beeethoven87.
Cegiełki:
Całość pakietu 8000$:
- 100% - 8000$,
- 50% - 4000$,
- 25% - 2000$,
- 10% - 800$,
- 5% - 400$,
- 1% - 80$.
Zapraszam do inwestowania.
Pozdrawiam,
Beethoven.
Rezerwacje: