Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.
Jest to mój drugi staking. Pierwszy 1 Month Hu Sng Plo8 + Mtt Nlo8/plo8 [Sold]
zakończony został profitem ~1,8k.
Moja dzisiejsza propozycja wygląda następująco:
Czas trwania stakingu:
- od momentu sprzedaży 100% udziałów do 30.06.2012r.
Rodzaj gry:
- HU SNG PLO8 60$-100$, MTT NLO8/PLO8.
Dla zapewnienia komfortowej gry, potrzebuję 50 BI, czyli 5000$, co uważam za kwotę wystarczającą dla grania 1+ stołów HU. W miarę możliwości dokładam turnieje MTT, maksymalnie: za 1% rolla. W grach HU atakuję kolejne limity w momencie posiadania 10 BI więcej niż na poprzedni level, czyli: 60BI-200$, 70BI-500$. Oczywiście w przypadku gorszych rezultatów analogicznie schodzę niżej. Dodam również, że poziom na tych stawkach niewiele odbiega od poziomu na 15-30$, a regów jest tutaj jak na lekarstwo, którzy zazwyczaj nie walczą ze sobą. Okres stakingu będę chciał maksymalnie wykorzystać na pokera, dlatego też planuję grać średnio 5 dni w tygodniu, 10+ godzin.
Jeżeli chodzi o podział proponuję 50%/50% profitu z gry, oraz 50%/50% z rakebacku (za wszystkie fpp gram satelity do Sunday Storm + wszystkie stellary). Posiadam Supernovą.
Dodatkowe warunki:
- w momencie rozpoczęcia stakingu wypłacam wszystkie moje środki, zostaje tylko kwota ze stakingu,
- zeruję punkty FPP,
- co 3 dni zobowiązuję się do wrzucania screena z kasjera + wszystkich transakcji na koncie,
- w momencie trwania stakingu dopuszczam możliwość wypłaty przez siebie drobnych kwot, nie większych niż mój profit,
- wpłaty przyjmuję wyłącznie na PS, nick: Beeethoven87.
Cegiełki
Całość pakietu 5000$:
- 100% - 5000$,
- 50% - 2500$,
- 25% - 1250$,
- 10% - 500$,
- 5% - 250$,
- 1% - 50$.
Zapraszam do inwestowania.
Pozdrawiam,
Beethoven.
Rezerwacje[100/100%]: