Przejdź do forum
P* Full staking/1 m...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

P* Full staking/1 month STT 7$ non turbo + MTT 1-5$

28 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
3,122 Wyświetlenia
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
@up

PokerStars Tournament #541010256, No Limit Hold'em
Buy-In: $1.00/$0.10 USD
3295 players
Total Prize Pool: $3295.00 USD
Tournament started 2011/10/08 13:00:00 CET [2011/10/08 7:00:00 ET]

Dear Kuubek,

You finished the tournament in 2nd place. A USD 385.51 award has been
credited to your Real Money account.

You earned 445.23 tournament leader points in this tournament. For
information about our tournament leader board, see our web site at
http://www.pokerstars.com/poker/tournaments/leader-board/

Congratulations!

~1,1k

jest też i drugi hu dzisiejszej sesji, niestety znów nieszczęśliwy KQ<KJ jakos na początku

~1,6k

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
po 1 tygodniu 2 miecha z 700$ zrobiło się 1387$ (po ch**owej niedzieli :ayfkm: ) wychodzi po 328$ profitu dla każdego, wykresu nawet nie mam co wstawiac, HM zgubil gdzies 2 ft ktore tu wstawilem, anyway, troche odpoczynku i jedziemy z nastepnym tygodniem

Odpowiedz
Cytat
AliAli
Elite Grinder

umowa rozszerzona do mtt 1-11 + 15$ sng

gl

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

jedziemy z koksem! :D
ty sir :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

Miałem nie grać przez parę najbliższych dni, z powodów znanych mnie i inwestorowi ale zagrałem kilka mtt nocą jako że nie mogłem spac i wpadło biedne ft

Spoiler

od 200 left miałem ciągle chip leadera grając jakoś 50/50/25 co wykreowało mi fajny image( btw. co najlepsze nikt nie zadjustowal sie do mojej gry), niestety na ft przy 5 left bodaj kiepska decyzja z 88 pre i się skróciłem o połowę, jest lekki plus jak dotąd, mam nadzieje że moja dyspozycja psychiczna na weekend będzie ok, pozdro

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

dziś wieczorem lub jutro zrobię upa, bo niestety dziś mam zapieprz aż głowa mała ;d
edit: po poprzednim tygodniu z 1038$ które egzystowało w rollu zostało ~700 więc nadszedł czas odrabiania, być może w tym tygodniu wcale nie będę grał MTT (magia która działa się w weekend mimo naprawde masy zajebistych stacków jest nie do opisania) a skupię się nawet w weekend na katowaniu sng stt, wykres upnę dziś po sesji lub jutro, ale jak wiadomo nie jest dokładny (jeśli chodzi o mtt bo znów szła masa rebuyi w turkach) Pozdro, Ali, na koniec miecha będziemy oboje zadowoleni!! :D

Odpowiedz
Cytat
Prestiqe
Elite Grinder

Napisane przez Kuubek
(...)magia która działa się w weekend(...)

Magia sapheala :D

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek
Elite Grinder

to wykres z ostatniego tygodnia i niemalże całe straty odrobione, wykres zawiera zarówno mtt jak i stt, niestety volume nie powala, bo czas mi nie pozwalał na dużo gry, jednakże mam nadzieję, że w tym tygodniu będzie lepiej. W niedzielę było ft w capie za 5,5 co pozwoliło na odrobienie praktycznie całych strat z zeszłego 'magicznego' tygodnia.
Zająłem także 49/7999 miejsc w big 4,4 więc jest lekki niedosyt :ayfkm:

Roll dokladnie: 967.95$

Odpowiedz
Cytat