Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Link do feedbacku:
Kuubek - feedback
Witam. Niedawno musiałem wypłacić całego rolla i poszukuję osoby zainteresowaniem stakingiem na stt 7$ oraz mtt z przedziału 1-5$ na okres 30 dni od momentu podpisania umowy. Celem jest odbudowa rolla wiec jestem zdeterminowany. Zyskami dzielę się w cotygodniowych traszach lub całościowo po miesiącu.
Kwota, która mnie satysfakcjonuje to 700$ - 100bi na stt oraz ~300 Av. Bi na mtt powinno w zupełności wystarczyć na komfortową i optymalną a-game. Inwestycję uważam za bardzo pewną, gdyż nie widzę opcji nie uzyskania profitu na tych stawkach grając ~8-10h 5x w tygodniu (tyle zamierzam poświęcać na grę podczas okresu stakowania) Volume jakie wykręcę to będzie zapewne ~300mtt ~1k STT. Co powinno spokojnie przynieść profit w okolicach przynajmniej 1k$. Mocno wierzę w swoje umiejętności, cały czas się dokształcam i ryzyko ujemnego roi szacuję na mniej niż 1%;p.
Jeśli chodzi o podział oferuję 50/50% czystego profitu z gry oraz 50/50% z rakebacku (satki hyper turbo do Sunday Storma za wszystkie fpp pod koniec miesiąca). Uważam inwestycję za bardzo opłacalną dla potencjalnego inwestora i niemal pewny zysk. Wpłaty przyjmuję na P* na login: 'Kuubek'
Czas na wykresy:
MTT

SNG

wykresy z Sharkscope prawdopodobnie nie zawieraja +750$ ugranego w Turbo Takedown. Oraz ok ~1,5k$ z bounty na STT (czego niestety nie łapią programy trackujące dlatego w pewnym miejscu wykres na sng wydaje sie byc be, chociaż kosiłem profit z K.O) - z którymi to zaczynałem przygodę w turniejach jednostołowych, jednak obecnie gram zwykłe bez bounty.
Dodam również iż swojego czasu wygrałem challenge 'Sng Deathmatch' wyniki tutaj: SnG DeathMatch WYNIKI!!!!
W razie potrzeby daję do wglądu swoje Hand History i dostęp do wykresów w każdej chwili (w czasie trwania stake). Najbardziej zadowoliłoby mnie gdyby jedna osoba zamówiła pakiet całościowy, lub dwie po 50%. Staking obejmuje okres 30 dni od momentu zawarcia umowy.
Kontakt:
Gg: 836118 lub prv (dodawać do znajomych)
Pozdrawiam