Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siemka,
Witam na moim trzecim staku (jak na razie był jeden longterm online i jeden live, oba na proficie). Tym razem znowu kroimy ogórki w kraju tapasów, bezrobocia i generała Franco.
Jeśli chodzi o gierki online to z racji pracy i zjebanych wymówek nigdy nie robiłem dobrego volume i klikałem głównie różne sitki, z których wyniki do końca 2013 r. wyglądają tak (słabe roi bo sporo hyperków):

Mniej więcej od początku tego roku klikam głównie mtt, próbka żadna (
), ale wygląda to w tym roku tak:

Do tego dochodzą winningsy z kilku mniejszych roomów (dzisiaj np. 2nd w tajfunie i ship w jakimś szyszkamencie na pszemku) i z cashy, które okazjonalnie dopalam.
Jeśli chodzi o doświadczenie live, to poza licznymi cashówkami granymi głównie z Hiszpanami na Gibraltarze, rozegrałem w ostatnim ~roku następujące turki:
Spoiler
Estrellas Marbella - 330 eur - out w middle/late
Estrellas Marbella - 150 eur KO - out na bubblu
Estrellas Marbella - 110 eur turbo deep - mincash
888 Prague ME - 330 eur - out
Prague Poker Festival - 110 eur - out w middle/late
Prague Poker Festival - 150 eur nightly turbo - ship
Eureka Mini Event - 330 eur - out na bubblu
Prague Poker Festival - 110 eur - 12th
Estrellas Poker Tour Madrid Main Event - 1100 eur - 88th
Estrellas Poker Tour Madrid - 165 eur - out w middle
Wyniki do potwierdzenia na HendonMob.
Dodam to co już wspominałem w poprzedniej ofercie, a mianowicie, że bardzo dobrze czuję się w gierkach live - interesuje się live tellsami i wiedzy tej często i imo dość efektywnie używam, dzięki czemu wielokrotnie wychodziłem z sytuacji, które rozegrane online na pewno skończyłyby się odpadnięciem z turka. Poza tym mam dosyć duże doświadczenie z live cashy przeciwko reprezentantom nacji południowej
Poza tym, grałem już Main Event Estrellasa (w Madrycie) i zaliczyłem fajnego deepka itm przy komfortowej i kontrolowanej gierce, więc wiem co sprzedaję.
Niniejsza oferta obejmuje:
12.06 UKIPT/ESPT Main Event - Day 1b €1000 + €100
Total: 1100 eur = 1506.21 $ (dzisiejszy kurs z Oandy)
1506.21 $ * 1,128660678125892 = 1700 $
Cegły:
2.5% = 42,50 $
5% = 85 $
10% = 170 $
1. Nie pobieram nic od profitu.
2. Niski markup - 1,128660678125892.
3. Gram bez względu na ilość sprzedanych udziałów.
4. O tym, czy rozegram Day 1A czy Day 1B zadecyduję na miejscu.
5. Wpłaty na mój znak na p* nick gaaish lub na skrill/neteller (priv).
6. Wszelkie rozliczenia po dzisiejszym kursie eurusd wziętym z Oandy.
Inwestorzy:
gaaish - 30%
miraż - 5%
szesz - 10%
madi - 5%
danking - 20%
Szpaku - 5%
Guciu - 2.5%
DnaloP - 10%
Wombat - 10%
Krzysiaczek - 2.5%