Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Poleje jak tylko się sprzeda
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. moje wlane
"Wpadł mi pewien pomysł do głowy odnośnie dorzucenia satek. Istnieje opcja wmuxowania pewnych satek do tego stakingu i wydaje się to być ciekawym wariantem. Chodzi mi tutaj o satelity do Bigów - 16.50 , 33, 44 , 55, ewentualnie 75 - jest ich sporo w ofercie do gry. Grałbym wszystkie te satelity do nich, co po czasie przyniosło by nam zwrot wpisowych. Dla przykładu: rejestruję się w turnieju Big 44, gram do niego wszystkie mozliwe satelity i np. wygyrwam dwa bilety -> mamy zwrotu 88$ + grany turniej za 44$."
Nie bardzo rozumiem. Sprzedałeś udziały na wszystkie satki 1,2,3x turbo.
"W przypadku zakwalifikowania się do turnieju docelowego, inwestorzy uczestniczą w danym turnieju tj. mają 33% od profitu osiągniętego z turnieju docelowego. Te turnieje to Sunday Million (215$) oraz sobotni 320$ KO. Do tego dochodzą turnieje z TCOOPA, w których dostanę się z satelitek + takie turnieje jak 7$ 3x czy 27$ 2x turbo."
Oznacza to, że jeżeli wygrywasz ticket do Biga44 to profit idzie do stakingu satelit bo samemu pokrywasz wpisowe. Tylko w wyżej wymienionych turniejach stakerzy mają udziały. Mam w takim razie pytanie: Czy do profitu w stakingu satelit uwzględniłeś 3,3r 3xt do Macau (320$) albo 2,2x 3xt do Seulu (162$)? Jeżeli tak to powinieneś również uwzględniać satki do bigów itp. W stakingu satelit nie ma mowy o tym, że jeżeli odpalasz satkę do jakiegoś turnieju i automatycznie rejestruje cię do turnieju docelowego to w ogóle od początku satka idzie na twoje konto.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Tak dokładnie, uwzględniałem wszystkie satki, jak grałem macau 320 to szło to na moje konto - na stakingu był profit +320 za to. Jedynie te wymienione SM 215 i 320, w ktorych wygrałem bilet były liczone jako z udziałami dla inwestorów, czyli jak wygyrwałem satkę do SM i musiałem grać i nic nie scashowałęm to było -215$. Oczywiście wszystkie do bigów były zaliczane do stakingu głównie do 109 i 162, a tych małych to ja praktycznie nie grałem - do biga 16.50 nie zagralem zadnej satki, stad pomysł żeby te małe po prostu wrzucić tutaj. Natomiast wszystko odbywało się tka jak piszesz, wygrywałem bilet do satki 109 biga to szło po prostu 109$ jako profit do stakingu. Oczywiście dam taką adnotację w stakingu satelit, żeby nie było niedomówień.
W takim razie jeżeli tak jest to dlaczego obiecujesz inwestorom profit z gry satek do biga 44 czy biga 75 jak to ma iść do profitu stakingu satelit? Akurat satki do biga 44 grasz regularnie.
Po za tym skoro jest taki fajny profit na niskich satkach to wolałbym żebyś je grał zamiast satek 22r i 33r na których jesteś na minus.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Właściwie to masz racje, bo nie mam w stakingu satkowym ustawionego minimum dla satki np od 1.65 gram satelity. Po prostu myślałem, że te małe satki są mało atraktycjne dla inwestorów ze stakingu satelit. Przepraszam za nieporozumienie i oczywiście zamykam tę ofertę i odsyłam udziały.
Przepraszam też inwestorów z tego stakingu za zamieszanie i stratę czasu, zaczynam rozsyłać pieniądze, proszę o potwierdzenie, że otrzymaliście zwrot, żeby nie było niedomówień potem.
Wszystkie zwroty zrobione.