Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam , mam do sprzedania 90% udziałów na niedzialną sesje MTT na P*. To mój pierwszy staking , w razie pytań chętnie odpowiem.
Zasady:
2. Reszta turniejów grana od początku.
3. W turniejach reabuy/addon zawsze biore rebuya na poczatku gry + addon w fazie addonów. Nie robie więcej niz 1rebuy + 1 addon. Dlatego suma paczki liczona jest z turniejami rebuy addon w nastepujący sposob (np turniej 2,2+R: 2,2 +2+2)
4. Pobieram stały CUT profitu 15 %
5. W razie wiekszej ilości stołow niż 12 zastrzegam sobie prawo do nierozegrania kolejncyh turniejów , bądź odpalenia ich jak zrobi sie miejsce z maxymalnym 30mintowym late regiem. Zwroty za nie zagrane turnieje, KO, oszczędzone rebuy'e, etc do profitu.
6. Gram odblokowany, zapraszam do railowania i wytykania błędów.
7. Rozliczenie w poniedziałek do godz 20.
Cegiełki:
Suma Paczki:191,2, dla przejżystości przyjmuje 200 $ , pozostałe 8,8$ dodam do profitu
5% = 10$
10%= 20$
25%= 50$
50%= 100$
Zapraszam do zakupów
lalaeth 10%. paid
bubek90 5%. paid
manuelos 25%.paid
Christospl 10%. paid
kamil13151 10%.paid
elektrofu 10%. paid
ImShane 10 %. paid