Przejdź do forum
Oferta ~15 dniowa H...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oferta ~15 dniowa HU + 4 Max Zapraszam 70 % LEFT

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
370 Wyświetlenia
eLTech
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback

Witam w związku z tym że pojawiły się sugestie abym wystawił ofertę na tylko hu sng, a ja już o podobnej myślałem od samego początku z tym że z wiadomych względów nie widziałem sensu jej wystawiania prezentuje swoja ofertę 15 dniowa hybrydowa hu sng + hu mtt + 4 max mtt.

Jako że narazie wszystko jest w fazie dyskusji śmiało piszcie o swoich propozycjach zmian, mam nadzieję że dzięki temu uda nam się stworzyć ogólnoprofitową ofertę, ja na razie przedstawiam swój plan który prawdopodobnie ulegnie modyfikacjom wraz z waszymi propozycjami.

Bankroll Początkowy : 2400 $
Bi na limit w hu sng : 40 BI schodzę niżej w przypadku posiadania 40 BI na limit niżej.
Bi początkowy : 60 $

Grane turnieje :

10,50 KO 10,20 HT 22 Turbo - bez względu na posiadany bankroll

215 $ daily heads up ( w niedziele ) , 215 $ weekly heads up , 27,50 $ 4 Max, 44 $ 4 Max - Banrkoll >2000 $

215 $ daily heads up, 4max 88 $ - Bankroll > 4500 $

101 $ HT KO , 102 $ HT - Bankroll > 7000 $

Koniec stake-a po trzeciej niedzieli lub przy spadku na 600 $.

Pobierany profit - 33 %

Zapraszam do dyskusji !!

Rezerwacje :
eltech - 30 %

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
wlod4000
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
No i masz, w inny wątku wystąpiłem przeciwko takiej ofercie a ona się pojawia :)
Jesteś w stanie mieć tyle samodyscypliny na takie gierki?

Odpowiedz
Cytat
Grinder23
Elite Grinder

215 $ daily heads up ( w niedziele ) , 215 $ weekly heads up , 27,50 $ 4 Max, 44 $ 4 Max - Banrkoll >2000 $

imo nie ma opcji troche, z 10bi chcesz udezac turnieje za 215 :D

* wywal wszelkie MTT - rob je jako osobny stacking co niedziele i tyle.

graj w tygodniu tylko te sng, zacznij od 30$ i np shotuje na rollu 3000$ 60tki.

---

ja wstepnie 10% ale jesli nie bedzie tych mtt.

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

Wlod4000 : Oferte wystawilem nastepnie zobaczylem to co napisales :), ale odpisac juz nie zdazylem bo dojezdzalem do krakowa. Co do samodyscypliny to jak najbardziej, troche wiecej napisalem o tym w watku ktory przytoczyles :).

Grinder23 - Wiec pokolei po pierwsze sa to turnieje hu wiec czesto po 2 winach max 3 sa juz platne wiec wariancja jest o wiele mniejsza niz w normalnych MTT. MTT wiele nie bede gral w tym stackingu glownie w niedziele :). Co do samych hu sng za 30 $ to tak jak pisalem to dla mnie bezsensu i bezcelowe :) tutaj bedzie ostrygrind hu sng okolo 40-50 dziennie wiec przy takiej ilosci hu sng te turki to mala odskocznia. Jestem w stanie sie zgodzic na inne rozklad wpisowych do turniejow ale napewno nie na wyrzucenie ich wszystkich chyba ze stacking dotyczylby 100 $ +. Jeszcze male sprostowanie 2000 $ oznacza ze po zapisaniu sie na ten turniej musze miec conajmniej 2000 $ ( + - 30 $ ).

Aha i jeszcze lajtowo mozna wywalic z tych 2000 $ ten daily niedzielny chociaz wolalbym nie ale weekly bym raczej wolal zostawic !:)

Odpowiedz
Cytat

Witam,

nie jest to Twoja pierwsza oferta, a pomimo tego zapomniałeś wstawić link do wątku z feedbackiem. Proszę uzupełnić, kolejnym razem nie będę czekał na poprawę oferty, lecz od razu będę zamykał.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
eLTech Autor wątku
eLTech
Elite Grinder

sorki to przez to ze pisalem ja w pociagu a polaczenie malo stabilne i jakos z tego wszystkiego na koniec zapomnialem :P

Odpowiedz
Cytat