Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam w związku z tym że pojawiły się sugestie abym wystawił ofertę na tylko hu sng, a ja już o podobnej myślałem od samego początku z tym że z wiadomych względów nie widziałem sensu jej wystawiania prezentuje swoja ofertę 15 dniowa hybrydowa hu sng + hu mtt + 4 max mtt.
Jako że narazie wszystko jest w fazie dyskusji śmiało piszcie o swoich propozycjach zmian, mam nadzieję że dzięki temu uda nam się stworzyć ogólnoprofitową ofertę, ja na razie przedstawiam swój plan który prawdopodobnie ulegnie modyfikacjom wraz z waszymi propozycjami.
Bankroll Początkowy : 2400 $
Bi na limit w hu sng : 40 BI schodzę niżej w przypadku posiadania 40 BI na limit niżej.
Bi początkowy : 60 $
Grane turnieje :
10,50 KO 10,20 HT 22 Turbo - bez względu na posiadany bankroll
215 $ daily heads up ( w niedziele ) , 215 $ weekly heads up , 27,50 $ 4 Max, 44 $ 4 Max - Banrkoll >2000 $
215 $ daily heads up, 4max 88 $ - Bankroll > 4500 $
101 $ HT KO , 102 $ HT - Bankroll > 7000 $
Koniec stake-a po trzeciej niedzieli lub przy spadku na 600 $.
Pobierany profit - 33 %
Zapraszam do dyskusji !!
Rezerwacje :
eltech - 30 %