Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wystawiam ponownie swoją ofertę MTT na dzień 22.02, czyli środę. Mam nadzieję, że tym razem uda się sprzedać i osiągniemy bardzo przyjemny profit bo ostatnio wariancja przestała się mnie czepiać i pozwala normalnie grać
Wklejam poniżej swoje dotychczasowe wyniki MTT:
PartyPoker
PokerStars
Uploaded with ImageShack.us
Cegiełki:
100% 361,7$
50% 180,85$
20% 72,34$
10% 36,17$
5% 18,09$
2% 7,23$
Standardowe warunki:
- Gram przy sprzedaniu przynajmniej 85% (jeżeli będzie brakowało niewiele, to jestem w stanie wziąć więcej na siebie ale nie więcej niż 5%)
- W przypadku braku profitu pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów
- Niewykorzystane Rebuy'e i Add-on'y a także knockouty wliczają się do wygranych
- Zachowuję sobie prawo do pobrania 15% profitu
Płatności proszę dokonywać na P* na nick TrueDreamzzz lub jak ktoś chce to na MB, którego mogę podać na privie.
Pozdrawiam i zapraszam do zakupów
P.S. Jeżeli oferta nie sprzeda się do godziny 18:30 we środę to mogę przenieść sesje na czwartek.