Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ten post ma na celu zasondowanie zainteresowania stackingiem mojej gry na NL25 SH Rush Poker na FTP - nie jest to na razie oferta.
Z racji tego, że po ponownym uruchomieniu FTP wymieniłem swoje punkty i nie grałem tam, pozostał mi bonus w wysokości 200 $, który muszę zaakceptować do 2 XII 2012 r. Nie chcę przenosić swojego rolla ze starsów, dlatego zastanawiam sie nad stackingiem.

Stacking odbywałby sie na podobnych zasadach, jak moja stara oferta - 50/50 Profit z gry + rakeback. Różnica jest taka, że rakeback wyniósłby zapewne sporo ponad 50 % ( bonus 200 $ + stały zwrot od FTP + bonus w Diamond Edge Store) i całość byłaby dzielona fifty fifty.
Ja ze swej strony mogę zobowiazać się do regularnego informowania o przebiegu stackingu, a także wysłania skanu mojego dokumentu tożsamości do jednej z osób mnie stackujących.
Potrzebowałbym 25 buyniów z gry, a płatość - transfer to FTP lub P* - Monebookers i Neteller odpadają. Jeśli będzie zainteresowanie, to wystawię ofertę. Dane kontaktowe do mnie są zawarte w tym wątku.