Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć,
Oferuję możliwość kupna udziałów na moja grę na NL 25 SH Zoom. Ostatnio grałem na NL10, jednak zostałem zmuszony do cashouta i musiałbym z powrotem mozolnie zaczynać od NL10. W 2010 r. grałem NL 20, NL 30 i NL 50 na Ongame, w 2011 głównie NL10 i Nl25 na Boss medi, jednak wówczas rozgrywałem mało rozdań - ok. 20 tys. miesięcznie. Pod koniec 2011 r. zakończyłem grać w pokera poza okazyjnymi turniejami. Na NL 20 i NL 30 byłem graczem wygrywającym , na NL 50 raczej break even. Mój powrót do pokerowych stolików nastąpił w połowie tego roku.
Poniżej jedyny wykres jaki obecnie posiadam z gry na NL 10 Zoom.
Uploaded with ImageShack.us.
Potrzebuję 40 buyinów na swobodną grę.
Proponowany podział 50/50 z profitu i 50/50 z rakebacku- bonusy na starsach.
W przypadku braku profitu całość rakebacku przeznaczam na pokrycie strat. Póki co posiadam status Silver Star.
Stacking obejmuje 100K handów w czasie nie dłuższym niż 2 miesiące.
Na Pokerstrategii jestem już 4,5 roku, przeżyłem wszystkich adminów tego serwisu i udzielam się w miarę regularnie; nie musicie obawiać się żadnego przekrętu z mojej strony itp.
Liczba potencjalnych inwestorów dowolna. Grę rozpoczynam, gdy tylko znajdą się chętni.
Inwestorzy:
Nek00 10 %
CichyGrzmot 20 %
trzcinek 35 %
mqrcin 10 %
gacekk6 10 %
pabo69 15 %
Zapłacone