Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
Oferta 1
Zasady:
Spoiler
1. Sprzedaje 100% zastrzegajac sobie prawo do zachowania 15% z profitu.
2. Jezeli omylkowo zostanie zarezerwowane ponad 100%, nadwyzka bez wzgledu na wynik sesji wraca do inwestora. Decyduje kolejnosc zgloszen.
3. Pieniadze beda odsylane do inwestorów ASAP, jednak nie pozniej niz do 24h od czasu skonczenia sesji. W przypadku przekroczenia limitu transferu (starsy przyznaly mi jedynie 1k$) odeslanie nastapi w najblizszym mozliwym terminie. Limit transferu bedzie dzielony na wszystkich stackujacych wg posiadanych udzialow (np jezeli osiagne profit 3k$, to przy dziennym limicie 1k$ zostanie on podzielony procentowo na wszystkich stackujacych, tzn osoba posiadajaca 10%, ktorej powinnam odeslac 300$ w ciagu pierwszych 24h otrzyma 100$ itd..)
4. Jezeli sesja mtt jest wystawiona razem z sng mtt, w przypadku kilku deepow zastrzegam sobie prawo do rozegrania pozostalych sng w przeciagu 24h od zakonczenia ostatniego turnieju. Pozwoli mi to na lepsze skupienie sie na decyzjach i pozwoli uniknac "masowki" (lepsze decyzje=lepsza praca Waszego kapitalu)
5. Zastrzegam sobie prawo do odwolania wystawianych sesji w przypadku nieprzewidzianych zdarzen losowych (choroba, awaria laptopa czy monitora itd). W przypadku odwolania sesji stackujacy zdecyduja, czy wola, by pieniadze byly do nich natychmiast odeslane, czy tez mam przerzucic sesje na najblizszy mozliwy termin.
6. Stackujacy dla wlasnego dobra powinien sprawdzic zarowno "poprawnosc" oferty jak i wyliczen oraz przesylanych kwot
7. Niewykorzystane RB wracaja do inwestorow
Hej!
Podazajac za feedbackiem wystawiam kolejna oferte.
Turnieje z ponizszej rozpiski zagram zarowno w sobote jak i w niedziele, dodajac do tego 40X 180man za 2.5$
Razem daje to kwote w wysokosci 520.80$ [210.4$ x2 + 100$]
Do sprzedania 100% z sesji, zachowuje prawo do zatrzymania 15% z profitu.
SN pokerstars: magda25uk
Dzieki
Udzialy:
Osoba spoza forum wycofala sie, wiec w razie koniecznosci przejme 5%
Kiersno 40% zaplacone
DeeJay90 2% zaplacone
Elmin1337 10% zaplacone
Mouse91 5% zaplacone
Wojaq 5%zaplacone
fijxxx 5% zaplacone
bezxc0 2% zaplacone
spinek 1% zaplacone