Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=1494850#post1494850
Siemka!
Na poczatek kilka slow o mnie.
Gram od dosc dawna, zacząłem swoja przygode z pokerem około 3 lat temu.Grałem wszysztkie odmiany NL od cashy po hu sng:).Jednak jak wiadomo turki wywołują największe emocji i frajdę to jednak na nich teraz się skupiam od około 2 tygodni i wyniki na razie zadowalają a mogło być znacznie lepiej! Rówiez gram live-kesze i turnieje,głównie w Kartacu w Ostrawie i regionalnych ligach pokera.Głównym powodem wystawienia przeze mnie oferty staking'owej jest zmniejszenie wariancji.
1.Sprzedaje 70% udziałów zachowujac prawo do zatrzymania 15% z profitu.Czyli 15% wygranej ponad buy iny idzie dla mnie a reszta według udziałów.Pobieram 15% z profitu, co oznacza, że w razie nie osiągnięcia profitu pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
2. Jeżeli omyłkowo zostanie zarezerwowane ponad 100%, nadwyżka bez względu na wynik sesji wraca do inwestora.
3. Przy zakupie decyduje kolejność zgłoszeń.
4. Pieniądze będą odsyłane do inwestorów do 24h od czasu skończenia sesji,chyba,że wystąpią jakieś nieoczekiwane problemy.
5. Wpłaty przyjmuję na p*: DeeJay90rgz
Niewykorzystane rebuye liczą się jako profit.Dodatkowe biorę na siebie.
Cegły:
70%-159,39$
50%-113,85$
30%-68,31$
20%-45,54$
10%-22,77$
5%-11,38$
Rezerwacje:
30%-DeeJay90
20%-mattck