Przejdź do forum
[MTT] 27.11 4 live ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[MTT] 27.11 4 live events in Prague (including World SNG Masters)(25% left)

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
731 Wyświetlenia

.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
cumil
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

jakbyś mógł to napisz coś o tych eventach, bo pierwszy raz o czymś takim słyszę. ile tam jest do wyjęcia $, jaka formuła, fieldy etc.

Odpowiedz
Cytat
pokerface1719
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

7.5

Odpowiedz
Cytat
pokerface1719
PokerStrategist

Napisane przez jeffreyPL1

Dzis 2gi w 1wszej rundzie, jutro 2 kolejne.

Gogogo

Odpowiedz
Cytat