Przejdź do forum
Mega Poker Series M...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mega Poker Series Madryt + se WPT Barcelona.

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
397 Wyświetlenia
narybek
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

[Treść wyedytowana]

//Skibcio

3 odpowiedzi
hazelasty
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
NOT

Nasir99
Oldschool Grinder

z markup'em jak u ekonoma po niebotycznych wielkościach lecicie. :rolleyes:

Skibcio
PokerStrategist

Witaj narybek,

Tak jak hazelasty zaznaczył. Jeśli chcesz wystawiać oferty na forum PokerStrategy.com musisz stosować się do reguł tu panujących. Jeśli Twój kolega chce wystawić ofertę to niech założy konto na PokerStrategy.com oraz zastosuje się do regulaminu tego forum tak jak robią to pozostali użytkownicy.

Pozdrawiam.