Przejdź do forum
5k 1,5$ oraz 3,5$ H...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

5k 1,5$ oraz 3,5$ HT 9max

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
319 Wyświetlenia
ekonom0013

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,

zapraszam do zapoznania się z piątą ofertą (cztery poprzednie zakończone profitem).

feedback

Zasady:

- room: PS;
- rodzaj SNG: 9max hyper turbo;
- liczba SNG: 5000;
- BI: 1,5$ + 3,5$ (mix ze względu na stosunkowo niski ruch w godzinach porannych);
- roll: 700$;
- ilość stołów granych jednocześnie: 24;
- profit i RB dzielę 50/50 (RB przeliczam jako 15$ za każde 1000FPP, obecnie mam złoto na starsach);
- rozliczenie na podstawie: stan konta PS oraz sharkscope;
- czas trwania: max 3 tygodnie;
- railing: gg, skype, mail, pm.

Wykres (9max ht 1.5$) + podsumowanie wszystkich SNG w poprzednim temacie:

link

Cegiełki:

- 10% = 70$
- 100% = 700$

Wpłaty na mój znak, planuję start na 27.09.13 r.

Uwaga: pierwszeństwo zakupu dla inwestora zainteresowanego całością udziałów.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Yanooo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Całość wstępnie.

Odpowiedz
Cytat
RemiSmk

druga całość wstępnie

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

myslalem ze odezwiesz sie do mnie i bede mial jakas rezerwacje ;(
wzialbym calosc

Odpowiedz
Cytat