Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

3k 9max HT 3.5$

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
419 Wyświetlenia
ekonom0013

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,

zapraszam do zapoznania się z trzecią ofertą (dwie poprzednie zakończone profitem).

feedback

Zasady:

- room: PS;
- rodzaj SNG: 9max hyper turbo;
- liczba SNG: 3000;
- BI: 3,5$;
- ilość BI: 200;
- ilość stołów granych jednocześnie: 12-20;
- profit i RB dzielę 50/50 (RB przeliczam jako 15$ za każde 1000FPP, obecnie mam srebro na starsach)
- rozliczenie na podstawie: stan konta PS oraz sharkscope;
- czas trwania: do 3 tygodni;
- dodatkowe info: używam TN + PT3;
- railing: gg, skype, mail, pm.

Wykres (9max ht 1.5$) + podsumowanie wszystkich SNG:

Cegiełki:

- 10% = 70$

Inwestorzy:

- ekonom0013 (10% z)

Rezerwacja:
- narybek (40%)

Uwaga: pierwszeństwo zakupu dla inwestora zainteresowanego 90% udziałów.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
dark1one

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
jestem zainteresowany całością, dzisiaj mogę być trudno dostępny, wysyłam zaproszenie
edit: preferuję kontakt przez skype, to podeślij od razu :)

Odpowiedz
Cytat
hbo06

jakby sie dark1one nie zdecydowal to 20 :club:

Odpowiedz
Cytat