Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Gram obecnie stawki 30$/15$ jednak wypłaciłem troszkę rolla na wydatki oraz zainwestowałem ~900$ w stackingi innych graczy z forum i jetem zmuszony poprosić o stake na 30$ gry ponieważ w obecnej chwili nie mam komfortowego rolla na nie. Potrzebuję wyrabiać vpp, ponieważ chcę osiągnąć SN do końca roku dlatego nie chcę zaprzestawać grania na tym limicie.
Blok 500 gier, zobaczymy jak wyjdzie i czy w ogóle będą chętni. Dopuszczam możliwość kontynuowania i wystawienie kolejnych ofert po zakończeniu tej.
Zasady:
- deal obejmuje 30$ 9many (turbo + reg speed)
- potrzebuję na to 50BI czyli 1500$
- rakeback brak
- profit dzielony 60:40 dla was (uważam to za sprawiedliwe gdyż nie dodaję rb) w zależności od wykupionych %
- inne gry gram za swoje, wyniki oczywiście nie wliczają się w ten deal
- w każdej chwili do wglądu audyt z historii konta
- przewidywany okres zakończenia - 1 miesiąc z uwagi na niski traffici stosowany table selection (czasem w ogóle nie ma po co siadać)
Udziały:
- 1% - 15$
- 5% - 75$
wykresy:
pierwszy to wszystkie gry w tym roku 15+
drugi to 30$ (gram ten limit od połowy czerwca)

Udziały:
Wpłaty na herekPL
zapłacił:
mario
ringo
pmitchev
zuczek92
mcmc91
zuczek
kattkill
coorchuck
petesam