Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
witam
oferta stakingowa na 1k gierek 18 osobowych w przedziale 15-30$. Staking wystawiam glownie z powodu wariancji ktora dala mi sie we znaki ostatnimi czasy.
Co do samych 18 manow mialem chwile przerwy (przenosiny na mtt i mttsng - gdzie wlasnie owa wariancja sie dosc mocno ujawnila ostatnio;)).
Jako powrot do formy 18s (tego sie w koncu nie zapomina, kwestia odswierzenia ICMu) (dodatkowo obecnie gram rownie SNG wszystkie 180 gdzie czas od czasu mam tez 35-60$ gierki ) planuje dzisiaj kilka godzin z icmizerem + kilka fajnych produkcji Collina na ps. Dodatkowo limit 15-30 jest stosunkowo prosty do przejscia:) Wiecej info nizej:
Staking MTT
staking mtt
staking mtt
EV+ paczka prt. 1
staking mtt bigi
kolejny stake
jeszcze jeden staking
Grafy
na moje 18stek prosze patrzec wylacznie z tego roku - w listopadzie zeszlego mialem na nich staking od Collina Moshmana i wtedy dopiero nauczono mnie ich grac;) wczesniej byly jakies nieudane szoty
Planowana data rozpoczecia stakingu: 2 grudnia
Dlanowana data zakonczenia: 12-13 - chcial bym grac po 100 sitow dzienine chyba ze uda sie wiecej wtedy oczywiscie skoncze szybcie
Moje zobowiazania:
- codzienne raporty (jesli inwestorzy beda zainteresowani)
- nie bede forsowal volume - jesli sie pochoruje lub z jakiegokolwiek innego powodu nie bede czul ze gram A-game nie bede gral - wtedy staking moze sie przedluzyc o kilka dni
- w zaleznosci od komfortu bede gral od 12-16 stolow
- tracokowanie wynikow wg. sharkscoopa
:heart:Bankroll - proponuje 2k$ ( przy mieszani 1:1 wyjdzie ok 9$ av. bi - jest to troszke ponad 200bi)
Proponuje rowniez, aby podzielic to na 2 czesci - 1,3k platne na gre + ewentualne 700$ gdybym to zbustowal
- w przypadku gdy ktos nie zdecyduje sie na doplacenie reloadu traktuje sie go jako 'przegranego' w stakingu, najprawdopodobniej pokryje to z wlasnej kieszeni przejmujac wtedy % inwestora. Na ewentualny reload inwestor ma 2 dni od ogloszenia takiej potrzeby w tym watku (bedzie rowniez info w railu)
:spade:BRM
- za pierwszy 1k gram jak sie odpala 30/15 bez zwracania konkretnej uwagi na ilosc jednych i drugich.
- przy 700$ ( po reloadzie) gram only 15$ do osiagniecia 1k gdzie znowu zaczne miksowac (chyba ze statsy pokaza -100% roi na 30
wtedy sobie odpuszcze...)
- gram wylacznie 15-30$ - nie dokladam 60 nawet gdy bedzie fajnie szlo:) zwiekszy sie nasilenie 30stek ale to wszystko zalezy od traficu
- w grudniu niestety zaczniemy od goldstara - za RB gram 6maxy HT do storma (moj obecny av. profit na nich to 3.35$ za gre;) )
O samym stakingu:
sprzedaje 60% udzialow:
-CUT od profitu 15%
- RB wchodzi w profit bez CUT'a
- RB w pierwszej kolejnosci pokrywa straty
- satki gram po ostatecznym zakonczeniu stakingu (najpierw ewentualny reload - pozniej rb dla pokrycia strat - inaczej sie nie doliczymy
)
- wszystkie wpalty na adequatee @ stars
- staking oczywiscie grany przez adequatee
Kontakt skype: almightyonee
Cegielki
60% - 900 + 300
10% - 150 + 50
5% - 75 + 25
BRM:
2k gram tak jak leci
po reloadzie gram 15$ do 1.5k i wtedy mieszam z 30stkami
wszystko pozostale bez zmian:
cegy wyjda
100% - 2k + 1k
60% - 1.2k + 600
10% 200 + 100
5% 100 + 50
Inwestorzy:
ja - 40% -> wg ustalen z bykiem 45%
DominXTC -5% - zaplacone (calosc)
doncamilloskate -20% - zap ( calosc)
lemon0de -15% - zap (calosc)
kubas83 - 5% -zap (calosc)
koniqs - 5% - brak wplaty - odpada
:heart:byqu - 15% - zaplacone (bez realoadu) -> tak jak rozmawialismy 10% - zaplacone (calosc)
bardzo prosze o potwierdzenie cegielek na nowym wyliczeniu - jesli ktos ma inna propozycje jak to rozwiazac prosze o info
dalej sprzedaje 60%
Dodatkowo - kumpel mi przypomnial o golden SNG ktore beda w trakcie trwania stakingu, tak wiec one wchodza w oferte.
Z tego powodu proponuje ze gdybym przyrunowal do ~4k (czyli 3k przed reloadem) to bede odpalal soft 60tki z nadzieja trafienia golden sng.