Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback - piecykowy

17 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
3,108 Wyświetlenia
piecykowy

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zapraszam :)

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
evog

Mimo iż nie stackowałem gracza to dopatrzyłem się błędów.

Nieprofesjonalny sposób rozliczania stejka.
NL100 FR i SH P*
Staking z gry na minusie, rakeback nie pokrywał strat. Stackujący cudem zarobili na tym stakingu pomimo rakebacku prawie 3x większego od przegranych z gry.

Przy takim rozliczaniu graczowi piecykowy może nie zależeć na kręceniu winrate, dla niego nie ma różnicy czy stacking będzie BE, przegra 1/2 rolla czy nawet całego. On i tak zgarnia 50% RB a przegranymi się nie interesuje.

Odpowiedz
Cytat
rotie21

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Co prawda po parudniowej szarpaninie ale doszło do porozumienia między piecykowym a inwestorami, więc ostatecznie :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Nek00

Nie polecam.

Odpowiedz
Cytat
Urbi23

Witam,

Zaznaczam, że pomimo awataru wypowiadam się tu jako osoba prywatna, nie jako przedstawiciel PokerStrategy.com

Miałem okazję stackować piecykowego przy okazji tej oferty https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=184716.
Umówiliśmy się na 200k rozdań, jakoś w drugiej połowie lipca, przelewy i inne sprawy, no to przyjmijmy, że start z pierwszym sierpnia. Nie ustaliliśmy limitu czasowego, ale wiedząc że piecykowy grinduje sporo, liczyłem na maks 4 miesiące, w najgorszym wypadku do końca roku

Ustaliliśmy robienie updatów co 15k rozdań. To jednak od razu można było między bajki włożyć. Pierwszy raz piecykowy odezwał się na początku września, pisząc że były wakacje to prawie nie grał. Znowu miesiąc bez odzewu. Wrzesień był dobry jeżeli chodzi o grę. 8 października dowiaduję się, że wypłacił w związku z tym jakieś pół rolla, ale zaraz potem złapał go downswing. Piecykowy oczywiście nie miał zamiaru wpłacić pieniędzy z powrotem więc wziął kolejny stacking (zgodziłem się, pod warunkiem że moje warunki zostają po staremu, taki manewr tylko dla niego był mega -ev). Wtedy jeszcze liczyłem, że będzie się trzymał reguł. 23 listopada PTR pokazał, że 200k rąk zostało rozegrane (oczywiście, że PTR, bo sam piecykowy nigdy nie wysłał żadnego screena czy to z HMa czy z cashiera). Odpisał kilka dni później, pisząc że prosi abyśmy poczekali aż wyrobi bonus za 4k. Obietnica do końca grudnia. Kolejny miesiąc bez odzewu. 11 stycznia okazuje się, że bonusu nie wyrobił, a nawet wział tańszy aby pokryć koszty downswinga. Naturalnie nic z tego nie zostało wcześniej uzgodnione. Stacking przedłużony do momentu wyronienia w końcu bonusu 4k. Kolejny kontakt na jaki w końcu zdecydował się piecykowy to 3 kwietnia. W nim, że przeniósł sie z ringów na zooma, że znowu zrobił bądź ile cashoutów i nawet spłacił jakiegoś swojego znajomego, który z całym tym stackingiem nie ma w ogóle nic wspólnego. Kolejna obietnica, że koniec kwietnia to maks. Cały kwiecień bez słowa, to samo maj. W końcu zachciało mu się odpisać 28 maja. Stwierdził, że na chwilę obecną może mi wysłać połowę, którą nie wiadomo jak obliczył na 875$. Jako że od początku roku miałem go już serdecznie dosyć i jedyne na czym mi zależało to odzyskanie pieniędzy, nawet się nie kłóciłem. Ale nie, oczywiście okazało się, że ponieważ akurat przez jeden dzień nie było mnie na skype, to postanowił pieniądze wysłać jeszcze innemu, kolejnemu stackerowi, o którym też nigdy nie słyszałem. Reszta czerwca i lipiec, już totalnie bez zdziwienia, zero kontaktu. 2 sierpnia dowiaduję się, że odda mi pieniądze jak ruszy FTP...

Przychodzi 31 sierpnia i info, że wysyła mi pieniądze. Po 13 miesiącach, postanowił mi oddać 1800$, gdzie przy tej ilości rozegranych rozdań nawet nie chce mi się liczył ile miał z samego rb

Jest to osoba skrajnie nieodpowiedzialna i niesłowna. Och, zapomniałbym też o

[2012-01-11 04:27:42] piecykowy: ogólnie staking nie działa na mnie za dobrze, dlatego nigdy go już nie wezmę ..

Co nie przeszkodziło naturalnie brać kolejnych pożyczek w trakcie tamtego stackigu, czy wystawić obecnego. Bardzo się cieszę, że graczom którzy stackowali go teraz udało się wyjść na swoje i przepraszam, że nie napisałem tego posta wcześniej, oszczędziło by wam nerwów

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
kustra

Napisane przez Urbi23

[2012-01-11 04:27:42] piecykowy: ogólnie staking nie działa na mnie za dobrze, dlatego nigdy go już nie wezmę ..

Ja od siebie mogę powiedzieć tylko tyle, że miałem przyjemność grać parę razy z piecykiem, kiedy był on stackowany. Poniższy cytat od Urbiego, świetnie obrazuje to co widziałem, bo takich spazzów u kogoś, kto uważa się za rega na nl100, w życiu bym się nie spodziewał :)
Więc mimo, że nie brałem udziału w stejku, to szczerze nie polecam, bo wygląda na to, że piecykowy nie traktuje cudzych pieniędzy poważnie.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

[treść edytowana]
//spam - Urbi

Odpowiedz
Cytat
evog

Szkoda tylko że kolejny raz wątek z feedbackiem się zapełnia za późno.
Ale gratulacje dla inwestorów, nie mieliście nawet 5% szans a nie uciekliście.

Odpowiedz
Cytat
rotie21

o wow, miałem sporo szczęścia widzę, bo trafiłem na drugiego rudypijaka a jednak zarobiłem :sdrink

Odpowiedz
Cytat
piecykowy Autor wątku
piecykowy

Napisane przez rotie21

o wow, miałem sporo szczęścia widzę, bo trafiłem na drugiego rudypijaka a jednak zarobiłem :sdrink

uważaj koleś do kogo mnie porównujesz, bo nie wiesz co piszesz ..
oddałem i tak więcej niż powinienem (niektorzy inwestorzy sami do tego doszli i ja sam jestem tego świadom), ale OK, wyszło jak wyszło i staking na pewno nie bedzie mi już potrzebny, bo zaraz po starcie FTP atakuje NL200 ;)

Mocnym, wyjdź z micro to pogadamy

Kustra, hahah ty to jestes the best koleś :D oboje dobrze wiemy jak jest, tylko nie wiem dlaczego w kazdym wątku z moją osobą chcesz mnie poniżyć (dziwne ?(, hahah :facepalm:) Jak chcesz to wstawię rozdanka z toba to posmiejemy sie razem

evog, po co w ogole udzielasz sie w moich tematach jak ciebie nie nic to nie dotyczy ? [treść edytowana]
//flame - Urbi

cya ;)

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Mocnym, wyjdź z micro to pogadamy

Rozumiem, że rozmawiasz tylko z HS grinders. Sorry, ale ja tylko kropkę postawiłem. W żadnym wypadku nie śmiałbym z tobą rozmawiać mistrzu NL100 :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Piecykowy ja też nie byłem inwestorem w tym stakingu ale to że bawisz się w pyskówki z trollami ignorując zupełnie post Urbiego (który jest baardzo negatywny) zwyczajnie źle o tobie świadczy.
Jasne że możesz mnie też flame'ować ale jeśli (a nie widzę powodu żeby nie było inaczej) post Urbiego mówi prawdę to jesteś ostatnią osobą, która powinna wystawiać staking.
Oczekujesz szacunku a nie jesteś w stanie go okazać nawet ludziom którzy powierzyli ci swoją kasę :facepalm:
Sam to może służyć za wystarczający feedback odnośnie twojej osoby...

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

[treść edytowana]
//jeden wielki flame - Urbi

Odpowiedz
Cytat
wronkaluk

Panowie proszę zachowajmy jakiś poziom rozmowy, to forum pokerowe, a nie polityka. Faktem jest, że piecykowy nie zachowuje się w porządku (w pewnych sytuacjach) nie zobowiązuje nas do takich pyskówek. Jak mówiłem już w temacie stackingu, było to nasze niedopatrzenie w umowie, która zawarliśmy. Ja ze swojej strony mogę napisać, że nie podobał mi się ralling jak i odopowiedzi do inwestorów w stylu "nie płaczcie", ponieważ w ten sposób można się odzywać do swoich kolegów, a nie do ludzi którzy wykładają pieniadzę na kogoś, ponieważ to jest biznes, a nie przedszkole.

Odpowiedz
Cytat
evog

Napisane przez piecykowy

Napisane przez rotie21
evog, po co w ogole udzielasz sie w moich tematach jak ciebie nie nic to nie dotyczy ? [treść edytowana]
//flame - Urbi

)

Powodzenia na NL200, tylko pamiętaj że grając za swoje abyś zarobił to musisz nie tylko liczyć na RB ale też na winrate

Odpowiedz
Cytat
kustra

Kustra, hahah ty to jestes the best koleś oboje dobrze wiemy jak jest, tylko nie wiem dlaczego w kazdym wątku z moją osobą chcesz mnie poniżyć (dziwne , hahah :facepalm Jak chcesz to wstawię rozdanka z toba to posmiejemy sie razem

Nie próbuję, szczerze mówiąc to nawet Cię lubię, za te cwaniactwo ;)

Co do rąk, to chociażby taka:
http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand-AdJh-Ring-UTG-1656404.php

Rąk mogę Ci znaleźć jeszcze kilka, ale nie chce mi się, ta leżała na kanale skype, pamiętam, że się troszkę z tego śmialiśmy, to nie było problem ze znalezieniem.
Naprawdę nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, bo nie po to tutaj się udzieliłem. Chciałem tylko przestrzec innych.

Powodzenia na nl200 :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Jatzek3

x

Odpowiedz
Cytat