Witam !
Krótki opis mojej historii:
Z powodu zawieszenia licencji FTP, CAŁY mój roll jest w tej chwili zamrożony (6,2k$). Na FTP (nick na FTP: piecykowy) grałem od października 2010 roku zaczynając od NL10 FR. Limity pokerowe moim zdaniem pokonywałem dosyć szybko i już na początku stycznia 2011 roku miałem dobrego rolla na NL100 (35bi), ale niestety przyszedł mi głupi pomysł (bo w tym momencie grałbym już >NL400) do głowy, aby kupić sobie własny samochód. Wypłaciłem 3,2k$ (zakupiłem laptopa za 2k PLN i samochód za 7k PLN) zostawiłem sobie 300$ na NL10. Od połowy stycznia zaczynałem po raz 2gi od NL10 i równie szybko przechodziłem limity - od początku maja grałem już NL100 FR, gdzie co miesiąc wypłacałem jakieś $$. Przygotowywałem się już, aby na stałe zagościć na NL200, ale niestety plany pokrzyżował mi 26 czerwiec ...
Wykres lifetime (NL10 - NL100; wykres nie uwzględnia okresu październik 2010 - styczeń 2011, gdyż w styczniu kupiłem nowego laptopa i nie mam starej bazy):
Uploaded with ImageShack.us
Na NL100 zmieniłem straaasznie swoją grę (co widać na wykresie), zacząłem dużo więcej kombinować, ale pod koniec maja/początek czerwca 'wziąłem' się za swoją grę, porównywałem do tej z NL50, a na efekty nie musiałem długo czekać, grało mi się o wiele przyjemniej.
Uploaded with ImageShack.us
Moje oczekiwania:
Potrzebuję backera na NL100 FR w kwocie 3k$ (30bi), ewentualnie 30bi na NL50 (1,5k$).
Przy stakingu na NL100 grałbym na Poker Heaven (BossMedia), na NL50 na Poker Stars, gdyż zawsze grałem na 16 stołach, a na BossMedii dobry trafic jest na NL100 FR (taka dziwna sytuacja ;)); na P* prawdopodobnie zwiększyłbym liczbę stołów do ~20.
Umowa:
Stakowanie miałoby obejmować 100-200k hands (na P* mogę umówić się nawet na 200k hands, na PokerHeaven tylko na ~100k hands, ponieważ nie o każdej porze jest >12 stołów), na okres nie dłuższy niż 3 miesiące; 30% zysków dla backera (bez rakebacku, bonusów) + 30bi na dany limit, na który otrzymałem kapitał.
W sytuacji, kiedy dosięga mnie jakiś mega downswing (wg mnie nie ma takich, jest tylko zła gra, ale OK ;)), oddaje cały swój zysk z bonusów/rakebacku.
Kapitał na grę chciałbym otrzymać na Moneybookers. Miejsce zwrotu kapitału po upływie wcześniej ustalonej liczbie rąk do ustalenia z inwestorem.
Wykresy z poszczególnych limitów, dokładne statystyki, dowód osobisty do wglądu
Jestem otwarty na renegocjacje umowy.
PS. Jeżeli coś przeoczyłem, proszę o feedback
Link do tematu z feedback'iem: Feedback - piecykowy
Pozdrawiam,
piecykowy
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.