Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Feedback Kuubek

26 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
4,564 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Tak jak wyżej już napisali inni użytkownicy - świetne ROI, szybkie wypłaty profitu. Jak dotąd zero problemów, czyli nic tylko inwestować.

PS. Polecam zwrócić uwagę na aktywność na forum, jak dla mnie daje to w pewien sposób obraz zaangażowania Kuubka w społeczność pokerstrategy, co jeszcze bardziej podkreśla jego wiarygodność.

Odpowiedz
Cytat
czowel

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

3 x P
Profitowo, Profesjonalnie, POLECAM :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Podczas ostatniego stakingu zauważyłem w grze Kuubka

1. brak profesjonalnego podejścia
2. granie B i C game
3. Otwieranie turniejów "na siłę" oraz luźne stackowanie
4. Tilt
5. Nieprzestrzeganie regulaminu stakingu
6. Wyznaczanie celów i brak realizacji ( max 2 dniowa )
7. Podejście do samego pokera i gry - znudzenie .. !!!!!

Przepraszam Kuubek, ale tak właśnie teraz wygląda Twoja gra, dlatego chciałem jak najszybciej skończyć ten staking i odzyskać pieniądze których ty po prostu nie szanowałeś.

Moim zdaniem poker cię pochłonął i już nie czerpiesz przyjemności grasz na siłę, bo nie masz co robić i tak to później wygląda.

Jak zobaczę , że znowu zaczniesz grać normalnie to z chęcią znowu w Ciebie zainwestuje a na dzień dzisiejszy... Nie polecam :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek

A moim zdaniem jest to opinia zorientowana na wyniki stakingu a ze zainwestowales 3x roll i akurat wpadles na downswing to jestes podirytowany :D
No i dementuje plotki ze poker nie sprawia mi przyjemnosci, uwielbiam grac MTT i dalej bede to robil :f_thumbsup: tylko te znudzenie :f_mad: no, czyms trzeba zabić czas, bracie

Odpowiedz
Cytat

1.Każdy z podpunktów mogę bardzo mocno i dokładnie uargumentować
- nie zrobiłem tego tylko dlatego ponieważ, sama współpraca z tobą jest bardzo dobra i po prostu lubię Cię jako człowieka.

2. Gra niestety wygląda aktualnie znacznie gorzej, dlatego napisałem tego posta wyżej .

3. pierwszy staking z 1200$ do 1800$ czyli +500$
drugi staking z 1500$ do 285$ czyli -1215

razem daje -715$

300$ które u ciebie zarobiłem przeznaczyłem na inny staking gdzie wzrosło do 800$ = +400$

= -715$+400$ = -315$ wiec przez 5 miesięcy straciłem na stakingach 315$ i to ma być przyczyna negatywnej opinii o tobie czy może jednak zauważenie złej gry ???

Odpowiedz
Cytat
Kuubek Autor wątku
Kuubek

Skoro tak uwazasz to pewnie masz racje bo racja jest subiektywna. Jedyne co ja moge robic to udowodnic ze moja gra sie rozwija i pokazac ze w longrunie jest coraz lepiej co zweryfikuje czas.

Odpowiedz
Cytat