Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

feedback johhnyEVplus

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
359 Wyświetlenia
johhnyEVplus

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

prosze o feedback

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Rakietman

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

johhnyEVplus to mój dobry kolega, razem zaczynalismy przygode w pokerem, niegdys kompletnei amatorsko, od jakiegos czasu postanowilismy sie zaglebic w tajniki gry i johny zrobil szybkie postepy. do tego jest osobą godną zaufania i uczciwą. polecam w 100%

Odpowiedz
Cytat
CuAt69UsdSnG

polecam tego bardzo dobrego grindera :)

Odpowiedz
Cytat