Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wakacje 2010 - Olsztyn

37 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
2,155 Wyświetlenia
Kaczmarol
BlackMember

Zapraszamy na pierwszy event po letniej przerwie!
Już w czwartek 5 sierpnia zagramy tradycyjny freezout, przy składce członkowskiej 50 zł. Rejestracja online wystartuje w niedzielę, punktualnie w południe - wszystkich którzy planują zagrać prosimy o zapisanie się, w oparciu o liczbę zgłoszeń rozstawimy odpowiednią ilość stołów.

Lokalizacja: restauracja Sphinx, ul. Staromiejska 15, drugie piętro

Termin: czwartek 5 sierpnia, zapisy zaczynają się o 17:45 i trwają do końca 3 poziomu blindów, planowany start gry 18:20

Stack startowy: 8 000 Poziomy blindów: 25-minutowe, zaczynamy od 25/50

Przypominamy, że: wszystkie turnieje są otwarte wyłącznie dla członków Stowarzyszenia (ale to żadna bariera dla nowych graczy - deklarację członkowską będzie można wypełnić w dniu turnieju.).

Stowarzyszenie nie pobiera opłat za udział, a zawodnicy nie otrzymują żadnej formy wynagrodzenia z tytułu uczestnictwa w turniejach ligowych. Przy okazji spotkań ligowych zbierane są składki członkowskie. Szczególnie utalentowanym członkom Stowarzyszenia będą przyznawane darowizny na dalszy rozwój.

Uwaga! To nie jedyny turniej, jaki zagramy w sierpniu. Na ostatni weekend miesiąca planujemy organizację 3-dniowego Festiwalu Pokerowego, z masą atrakcji, dwudniowym main eventem i atrakcyjnymi turniejami pobocznymi! Szczegóły opublikujemy w ciągu kilku dni. Do zobaczenia przy stołach!

www.poker.olsztyn.pl

36 odpowiedzi
AliAli
Elite Grinder

i po ustawie antyhazardowej... xD

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

Stowarzyszenie działa pełną parą od kilku miesięcy ;)

Jest ono w pełni legalne i zarejestrowane. Zrzesza ponad 100 osób już.

shovi
Oldschool Grinder

Napisane przez AliAli
i po ustawie antyhazardowej... xD

Z tego co wiem, ustawa zabrania grania na pieniądze... a widzisz tam jakiekolwiek wpisowe czy nagrody?:D
Chłopaki grają just 4 fun imo _thumbsup:

kfas
Elite Grinder

Turniej juz jutro, ja bede.

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

jaki nick ?

kfas
Elite Grinder

Bede mial card protectora FTP ;)

Czebix
PokerStrategist

o jaaa... za pozno przeczytalem... ;-)

AceBestini
PokerStrategist

Kaczmarol polobbuj trochę u władz Stowarzyszenia za jakimś turkiem w weekend - byłbym na pewno :)

BTW, Kaczmarol, kfas - jak poszło?

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

Ja słabo 25 miejsce

5,5k w stacku blindy 400/800 i zaraz wskakiwały na 600/1.2k

dostaję KJs i po miniraisie od UTG wsuwam dostaje instant call od QQ :(

Wczesniej pare ciekawych akcji w tym AA vs AA :rage: :rage: :rage:

Co do turnieju na koniec wakacji będzie festiwal pokera i 2 dniowy Main Event ze skladka czlonkowska 220zł :)

kfas
Elite Grinder

Ja to 46 bylem, czy cos takiego :D

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

na którym stole siedziałeś ?

kfas
Elite Grinder

4, raczej byles na innym.

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

na 2 siedziałem :)

tam co było zamieszanie z kartami xD

kfas
Elite Grinder

Aaa to zescie urwali, grac bez 11 kart :D Bez kroli, dwie damy pik? Tak bylo? :D

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

xD

brak KKKK i 9999 i zamiast Q :club: Q :spade:

:D

gdyby nie flop Q :spade:Q :spade: T :spade: byśmy się nie zorientowali hehe

no ale kurde od poczatku talia dziwnie lekka się wydawała :O

kfas
Elite Grinder

za www.poker.olsztyn.pl:

"Olsztyński Festiwal Pokerowy 27-29 sierpnia 2010 r.
--------------------------------------------------------------------------------

Jako Olsztyńskie Stowarzyszenie Pasjonatów Pokera Sportowego działamy już 5 miesięcy, przez ten czas przyjęliśmy przeszło 200 członków i zorganizowaliśmy 16 legalnych turniejów z wysoką frekwencją (średnio 50-60 zawodników). Rosnąca popularność naszej dyscypliny w regionie i zapotrzebowanie na dobrze zorganizowaną, legalną grę sprawiły, że postanowiliśmy pójść o krok dalej. Na ostatni weekend sierpnia szykujemy dla Was prawdziwe pokerowe święto!

Pierwszy Olsztyński Festiwal Pokerowy to 3 dni sportowych emocji, dobra struktura turniejów niwelująca znaczenie czynnika losowego i szansa dla każdego na otrzymanie znaczącej darowizny na dalszy rozwój! Olsztyński Festiwal Pokerowy to również masa emocji poza karcianych – w sobotnią noc zaprosimy Was na player’s party na olsztyńskiej Starówce, a w niedzielny poranek zregenerujecie siły grając w piłkę nożną lub paintballa. Wreszcie, nasza impreza to dla gości spoza regionu okazja na poznanie stolicy Warmii – historycznego miasta otoczonego lasami, w granicach którego znajdziecie 11 jezior, zabytkowe Stare Miasto, najpiękniejszy campus akademicki w kraju i wiele, wiele więcej ;)

Informacje na temat Festiwalu będą sukcesywnie uzupełniane. Trwają jeszcze rozmowy z potencjalnymi partnerami.

Do zobaczenia przy stołach!
Paweł Matłoka"

AceBestini
PokerStrategist

Nieźle. Termin na festiwal już sobie zarezerwowałem. Mam nadzieję, że będą jacyś chętni na lowball lub split games.

Kaczmarol Autor wątku
Kaczmarol
BlackMember

ja na te chwile prawdopodobnie będę krupierem w main evencie bo raczej wkupywać się do turnieju nie mam zamiaru :)

Czebix
PokerStrategist

A krupierzy to to z licencją jacyś? Jak nie to chętnie pomoge..