Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Turek - Konin - Kalisz

18 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,156 Wyświetlenia
smack91
BlackMember

]

Odpowiedz
Cytat
17 odpowiedzi
Bielanek
BlackMember

Jestem z Kalisza i tutaj tylko się odbywają cashe NL40zł. Gdyby się zebrała jakaś ekipa ogarniających graczy to nawet bym się przeszedł. Wszystko się odbywa w takim bardzo fajnym klubie z pool'em 8, snooker'em i kręglami :) Tylko na dzień dzisiejszy wygląda to tak, że grają .20/.40zł i wkupują się z 20zł i może jedna osoba big stack...

Odpowiedz
Cytat
wojnar1991
PokerStrategist

Jestem z Tuliszkowa. Odezwij się do mnie na gg 8480838. Jakiś turniej z wpisowym do 50 zł chętnie zagram.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

Ja jestem z Ostrowa, gdzie dokladnie w Kaliszu mozna pograc w pokera? ;]

Odpowiedz
Cytat
shovi
Oldschool Grinder

Co prawda studiuję w Łodzi, ale teraz na wakacje raczej jestem w kaliszu + no co jakiś czas jednak wracam w odwiedziny:D
Jak coś ja chętny na jakiegoś kaliskiego poksa ;]

Odpowiedz
Cytat
GreaverPL
Oldschool Grinder

Ja z kolei jestem z Łodzi, jakby byli jacyś chętni na grę to mamy miejscówkę niezłą gdzie nie robią problemów :) Cash do NL50, sitki do BI 40. Szczególne pozdrowienia dla Shoviego od "maniaka" ;)

Odpowiedz
Cytat
Bielanek
BlackMember

Grają w klubie bilardowym Amnezja.

Myślę, że najlepiej byłoby znaleźć 6 chętnych osób i się samemu umówić bo gra tam wygląda różnie. Ewentualnie wziąć stamtąd z 2 lepszych graczy, od nas 4 i normalnie sobie pograć. :D NL50 np, albo NL40 żeby łatwiej żetony ułożyć.

Odpowiedz
Cytat
oetam92
PokerStrategist

Dzieje sie cos w tym Kaliszu zwiazanego z pokerem?

Odpowiedz
Cytat
oetam92
PokerStrategist

Widze ze w kaliszu chyba nie ma nikogo zainteresowanego pokerkiem live:)

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

to graja w tym klubie czy nie? :D jesli tak to kiedy? soboty?

Odpowiedz
Cytat
Bielanek
BlackMember

Grają, grają. Ja jestem z Kalisza. Zazwyczaj w soboty grali, ale dawno nie byłem. Rinnok, też z Kalisza jesteś?

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

z Ostrowa

Odpowiedz
Cytat
Zielony2009
PokerStrategist

To jak tam pyka ktoś w pokerka w Kaliszu lub okolicach?

Odpowiedz
Cytat
shovi
Oldschool Grinder

Ja nie pykam, bo nie mam z kim :<
Ale gdyby ktoś miał jakieś info to mógłbym się skusić (no ale teraz ostra sesja, więc pewnie w czerwcu i tak nic z tego - poza tym Euro :D )
Ale od lipca jak coś ja sie piszę :D

Odpowiedz
Cytat
Zielony2009
PokerStrategist

Nie chodzi mi konkretnie o grę, ale w życiu nie spotkałem kogoś kto gra w poksa na $. Grasz cash?

Odpowiedz
Cytat
shovi
Oldschool Grinder

Napisane przez Zielony2009
Nie chodzi mi konkretnie o grę, ale w życiu nie spotkałem kogoś kto gra w poksa na $. Grasz cash?

LoL :D
Grać to na pewno ktoś gra, tylko ja takich osób nie znam niestety... :(
Znam jeszcze przynajmniej jedną osobę z Kalisza, która z chęcią by grała (gdyby była możliwość - czyt. grono chętnych) ;)

Odpowiedz
Cytat
aenimka
PokerStrategist

ja sie chetnie dolacze jak beda jakies gry

Odpowiedz
Cytat
NoviRM
Poker Player

Postanowiłem trochę odkopać temat.

Jeżeli znajdzie się kilka osób chętnych to możemy się gdzieś spotkac w Kaliszu i zagrać. Ogólnie jako czysta rozrywka więc proponowałbym wjazd ustawić dosyć nisko powiedzmy 20-30zł i się pobawić, zobaczyć jak to będzie, a później można zacząć kombinować. Nie widzę też problemu z grą w Turku/Koninie, bo miasta są od siebie oddalone o dosyć optymalną odległość. Oczywiście najważniejszy warunek o którym nie trzeba chyba nic mówić do 18+. Fajnie by było gdyby pojawił się jakiś odzew bo zorganizowanie ludzi do gry to już small blind, jeszcze tylko dołożyć drugą połowe i rozdanie mamy otwarte, tak więc czekam na kontakt czy to tutaj, czy na PM.

Odpowiedz
Cytat