Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Teoria HU SnG

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
586 Wyświetlenia

Koledzy podajcie mi jakieś źródło wiedzy o HU SnG szukałem ale nie znalazłem nic konkretnego wszelka pomoc mile widziana.

3 odpowiedzi
Bielanek
BlackMember

Ok, po pierwsze dużo czytaj. :) Proponuję Ci książkę Collin'a Moshman'a, według mnie bardzo dobra książka mówiąca o SNG HU. Poza tym poszukaj sobie na 2+2, tam też jest bardzo dużo przydatnych informacji. W zależności jaki grasz limit - możesz sobie wykupić abonament na husng.com gdzie jest multum niezłych filmików. Na CardRunners PrimordialAA oferuje swoje produkcje. Gorzej jeżeli chodzi o polskie produkcje bo tutaj niestety wszystko kuleje. Być może kiedyś PokerStrategy zainwestuje w rozwój tego działu bo na razie wszystko stoi w miejscu.

Mam nadzieję, że nie naruszyłem regulaminu przez rekomendację wyżej wymienionych stronek. W końcu w tej kwestii nie są one konkurencją dla PS bo nowe produkcje u Nas nie powstały już od uhuhu.

Pozdrawiam.

loco2f2f
PokerStrategist

na pokerstrategy na srebrze mozesz poczytac w dziale no limit bss o podstawach HU (zawsze cos tam sie przydadza przynajmniej do ogarniecia podstaw). Samo SnG HU nie ma nic wiec trzeba szukac na wlasna reke. Szkoda bo to jest chyba na prawde najciekawsza odmiana z punktu widzenia gracza bo to typowy pojedynek a nie lapanie latwej kasy na blindach a murkowanie sie na utg

02bub02
PokerStrategist

w standardzie 2+2 masa rozdań, historii, teorii
sporo darmowego jest na tagpoker.co.uk
a jeśli więcej to abonament na husng.com