Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Paczka Mega Hyper - Składka

47 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
4,442 Wyświetlenia
aenimka
PokerStrategist

Napisane przez 18071987

Napisane przez WaRdanceR
chetny na zrzutke, wyslalem wiadomosc na skype

Wszyscy wywiazali sie perfekcyjnie ze zobowiązania.

Tylko jedna osoba niestety dala mi słowo w związku z paczką i niestety nie zapłaciła. A tą osobą jest WaRdanceR !!!

Więc drodzy Panowie i Panie ja jemu bym już nie zaufał !!! Oszust

Pozdrawiam

dla paru $$ wyrobic sobie opinie zlodzieja i oszusta? nice

18071987
Oldschool Grinder

.

Daj znać na skype: K18071987

Pozdro

WaRdanceR
PokerStrategist
WaRdanceR
PokerStrategist

hahahahahaha, tak myslalem, ze zaraz bede brany za zlodzieja, niestety przelew z titana idzie 24-48h, jak wczesniej pisalem i doszedl wczoraj w nocy, wiec dzis mam kase na P* i napisalem do zalozyciela tematu zeby podal nick, zamiast tego widze jakies oszczerstwa.

Mocno mnie tymi slowami zdenerwowales, nie zrobilbym sobie z mordy dupy za 8$, nie chce cie teraz obrazac.

18071987
Oldschool Grinder

Napisane przez WaRdanceR
hahahahahaha, tak myslalem, ze zaraz bede brany za zlodzieja, niestety przelew z titana idzie 24-48h, jak wczesniej pisalem i doszedl wczoraj w nocy, wiec dzis mam kase na P* i napisalem do zalozyciela tematu zeby podal nick, zamiast tego widze jakies oszczerstwa.

Mocno mnie tymi slowami zdenerwowales, nie zrobilbym sobie z mordy dupy za 8$, nie chce cie teraz obrazac.

Istnieje jeszcze takie cos jak poinformowanie drugiej osoby, ze wynikly komplikacje podczas transferu, a nie zostawic mnie bez zadnej informacji. Wszystkie informacje byly podane na czacie grupowym ! Wiec teraz proszę nie mieć żadnych pretensji !

WaRdanceR
PokerStrategist

Pisalem, ze wysle, jak tylko dojda pieniadze

galer
Oldschool Grinder

Cześć.

Na pewno wiecie, że wszelkie transakcje i podobne układy nie są u nas mile widziane na forum.
Widzę, że założyliście już grupę na skype, więc wszelkie dalsze sprawy proszę załatwiać właśnie tam.
Ten temat zamykam i proszę więcej nie zakładać podobnych.

Pozdrawiam.