Ja też się dołoże. Najlepiej założyć grupę na Skype żeby podliczyć kto chętny, a kto nie.
Moj skype: K18071987
Czekam na odpowiedź.
Ja też się dołoże. Najlepiej założyć grupę na Skype żeby podliczyć kto chętny, a kto nie.
Moj skype: K18071987
Czekam na odpowiedź.
Napisane przez 18071987
Ja też się dołoże. Najlepiej założyć grupę na Skype żeby podliczyć kto chętny, a kto nie.Moj skype: K18071987
Czekam na odpowiedź.
![]()
dobry pomysł, wysłałem zapro na skajpie
Wszyscy zainteresowanie nich piszą na Skype do 18071987.
Obgadamy tam czy tworzymy 1 czy 2 grupy i kto kupuje.
Napisane przez evLeisure
Wszyscy zainteresowanie nich piszą na Skype do 18071987.Obgadamy tam czy tworzymy 1 czy 2 grupy i kto kupuje.
jaki hijack dla opa.
Po co tworzyć 2 grupy. Im więcej osób tym lepiej imo, bo taniej. Chyba że chcecie tworzyć 2 grupy dla tego darmowego treningu dla pierwszych kupujących...
Im taniej tym lepiej, tak więc jestem za jedną grupą. Nie mam skypa, mogę przelać kasę jak podacie ile i gdzie...
Napisane przez postqr
Po co tworzyć 2 grupy. Im więcej osób tym lepiej imo, bo taniej. Chyba że chcecie tworzyć 2 grupy dla tego darmowego treningu dla pierwszych kupujących...
tym bardziej, że tak czy inaczej trzeba będzie to wrzucić na ftp żeby wszyscy sobie ściągnęli
najprosciej jak jedna osoba podane dane gdzie wplacac, wszscy wplaca, potem wrzuci na ftp i tyle,
Proponuję ponadto aby osoba która załapie się na trening nagrała go jakimś programem typu camtasia i również wstawiła na ftp-w końcu wszyscy się na to składamy.
Stworzyłem grupę na SKYPE. Pisać dokładnie w treści, że jesteście zainteresowani MEga paczką. Posiadam konto na SNG.COM i nie jedną paczkę już ściągałem.
Osoby co nie mają skype, niech założą sobie na nim konto. Przecież to tylko chwilkę zajmie.
W razie pytań mój e-mail: allegrokolopl1@gmail.com
Pozdrawiam,
18071987:f_thumbsup:
Jutor tj. 28.01.2012r. do godziny 15.00 będę zbierał chętne osoby do złożenia się na paczkę poprzez Skype.
Czekam na każde zaprosznie.
Pozdrawiam,
18071987
Napisane przez WaRdanceR
chetny na zrzutke, wyslalem wiadomosc na skype
Wszyscy wywiazali sie perfekcyjnie ze zobowiązania.
Tylko jedna osoba niestety dala mi słowo w związku z paczką i niestety nie zapłaciła. A tą osobą jest WaRdanceR !!!
Więc drodzy Panowie i Panie ja jemu bym już nie zaufał !!! Oszust
Pozdrawiam