Dzięki za odpowiedź, dorzuciłbyś jeszcze jakie stawki grasz na co dzień i jakiś skype ew. ?
[32o] grałbyś limp? Według mnie to jest easy fold i tutaj nie ma co dyskutować nawet, w większości przypadków na floop spadają overcards i jesteśmy w czarnej dupie
a nie lubię bawić się w jakieś cbetowanie z any two bo to jest bez sensu, wole mieć parę outów w postaci jakieś overkarty jak już cbetuje bo przeciwnik mi często zrzuca i nie trafiłem nic.
[84o] mógłbym zagrać jakiegoś floata na turnie albo na riverze, ale po co się bawić w jakieś takie dziwne zagrania jak mogłem spokojnie poczekać sobie na lepszego spota
[KQo] powinienem zagrać 3bet raczej a po flacie chociaż 1 calla, przestaszyłem się sizingu bo zagrał 2/3 a normlanie grał zawsze 1/2 i wiedziałem, że przeciwnik jest dosyć kiepski patrząć na jego staty na sharkscoope i chciałem bardziej jeszcze bardziej tight i czekać na spota
[74o] w tym spocie zrzuciłbym to na pewno do dużego beta na riverze tym bardziej, że na turnie spadła karta do str8 na riverze do flusha, jakby na river spadł blank i bym dostał dużego beta to bym miał na pewno trudny orzech do zgryzienia ale wole foldować takie spoty raczej bo bety na river nic dobrego nie oznaczają a przy takiej puli to nie przeciwnikowi się nie opłaca bluffować nie trafionego flusha czy oesd
[A3s] moim zdaniem tam levelować się nie ma sensu i to jest palenie żetonów bo on będzie to robił zawsze z lepszymi układami tzn lepszym asem, setami, dwoma parami i flush drawem nad którym też nie mam dużo przewagi. Na moje x/r w tym spocie prawdopodobnie dostałbym fold a tak na turn mój przeciwnik zagrał jeszcze jakiś magiczny raise i wygrałem trochę żetonów, szczerze mówiąc jakbym dostał bardzo wysokiego beta na river to bym to zrzucił bo często byłby to lepszy as albo trafiona dama.
Na turnie widziałem często jak ludzie grają tak dziwnie z flash drawami i tego się najbardziej spodziewałem
[ATo] Co do tej ręki to nie jestem pewien czy dobrze zagrana i czy ship byłby dobry, może ktoś się wypowie?