Przejdź do forum
wpłata natychmiasto...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wpłata natychmiastowa

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,246 Wyświetlenia
rjablo
PokerStrategist

witam
jestem zielony w temacie MB.
mam założone konto na MB (dolarowe). chciałbym wpłacić kaskę, żeby była od razu na MB. co mi zalecacie?
mogę zrobić przez przelewy24 (dokładnie via inteligo) albo z karty kredytowej. jeśli wybiorę przelewy24, to mam jakoś walutę wybrać i jeśli tak to jaką?
i kolejne kwestia - chciałbym aby ta kasa trafiła z MB na poker770. jest szansa, że stanie się to natychmiastowo*? czyli przez przelewy24 (bądź kartę - napiszcie pls, co korzystniej?) na MB i zaraz stamtąd na poker770.
*natychmiastowo - mam na myśli kwestia max kilku minut, ale nie dni.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
MrM1lo
PokerStrategist

W kasjerze wybierasz opcje przelewu przez moneybookers, wybierasz opcje by placic z Twojego aktualnego stanu konta na MB i po uzupelnieniu tych pierdol kasa powinna byc w gora 15 minut...

Odpowiedz
Cytat
rjablo Autor wątku
rjablo
PokerStrategist

jest od razu.
jednak konto na MB mam w PLN. czy jest to mniej korzystne jeśli dojdzie do przewalutowań?

Odpowiedz
Cytat
rjablo Autor wątku
rjablo
PokerStrategist

czy wypłata na MB też odbywa się tak błyskawicznie?

Odpowiedz
Cytat

Witam,

jeśli chodzi o wpłatę na poker room poprzez Skrill, to odbywa się to natychmiastowo.

Natomiast wypłata trwa już trochę dłużej, a czas jej trwania zależy od poker roomu. Jednakże na pewno będziesz musiał czekać co najmniej 24 godziny, zanim pieniądze dotrą na Twoje konto na Skrillu.

Co do waluty konta, to zależy, jakie operacje częściej będziesz wykonywał. Jeśli częściej będziesz wypłacał pieniądze np. z bankomatu, to taniej jest mieć konto w PLN. Jeśli natomiast w transakcjach przeważać będą operacje z poker roomem, to lepiej byłoby mieć konto w walucie konta na poker roomie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
lukasz702
Oldschool Grinder

dziś chciałem wpłacić z konta bankowego na mb. przy opcji wpłaty wybrałem opcje inne dostępne banki dokładnie citihandlowy.przekierowało mnie na stronę przelewy 24. wpisałem podany nr konta i tytuł i już minęło około 3 h a pieniędzy na mb nadal nie ma. z konta zniknęły a na mb nie ma. nie wiem co mam robić bo podobno powinny być natychmiast po przelewie. zastanawiam sie jak długo może to trwać i czy mam ewentualnie wycofać ten przelew w swoim banku jeśli to możliwe. proszę o pomoc. pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
RL89pl
Poker Player

Przelewając pieniądze przez "przelewy 24" lepiej wybierać uruchomienie ich własnego narzędzia, które automatycznie "wypisze dane przelewu".

Wybierając drugą metodę, czyli manualnie "wypisując dane przelewu" powinieneś cały czas mieć uruchomioną stronę z danymi od "przelewy 24". Po ok 10 minutach powinna pojawić się informacja, że pieniądze zostały przelane. Jeśli nie zamykałeś strony, to po ok 16 minutach, automatycznie powinno anulować transakcję.

Odpowiedz
Cytat
lukasz702
Oldschool Grinder

no chyba właśnie przed tym komunikatem zamknąłem strone przelewy 24. jak długo powinienem czekac na ten przelew? czy juz raczej nie dojdzie do skutku.

Odpowiedz
Cytat
RL89pl
Poker Player

Jeśli w ciągu godziny nie ma pieniędzy na koncie, to powinieneś skontaktować się z supportem "Przelewy 24". Zapewne nie zapisałeś numeru transakcji i hasła (podane na górze strony) ? W takim razie musisz podać ten numer z tytułu przelewu, które wykonywałeś. Wtedy udzielą Ci rzetelnej informacji. Jeśli wszystko się zbytnio przedłuży, z pewnością poinformują Cię, że anulują transakcję i możesz wykonać ją ponownie. Pieniądze wrócą na Twoje konto w przeciągu kilkunastu minut.

Odpowiedz
Cytat
lukasz702
Oldschool Grinder

napisałem do supportu przelewy 24 i mb jednak do tej pory nie ma odpowiedzi. a pieniedzy jak nie było tak nie ma. jak długo trzeba czekać na odpowiedz?

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Hej

Czy udało Ci się już z nimi skontaktować? Co odpisali ?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat