Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Internetowy portfel

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
666 Wyświetlenia

Hej, mam kilka pytan na ktore prawdopodobnie znajduja sie bardzo proste odpowiedzi jednak nie chce mi sie przegrzebywac tysiacy postow wiec leniwie zalozylem nowy watek _cool:

1) Czy moge zmienic walute na Skrill? (mam konto w PLN i slyszalem tysiace opini na ten temat)
2) Jezeli nie to co wyjdzie mnie taniej w uzytkowaniu, chodzi mi glownie o transfer kasy pomiedzy poker roomami? Neteller czy Skrill?
3) Jezeli zmiana waluty bedzie mozliwa ktory portel bedzie lepszy jezeli chodzi wciaz o ten sam transfer?

Zakladam ze Skrill w PLN jest okej opcja jezeli chodzi o fizyczna wyplate kasy (na konto bankowe chociazby).

Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Rysiobrutal
Poker Player

Napisane przez Kimes
Hej, mam kilka pytan na ktore prawdopodobnie znajduja sie bardzo proste odpowiedzi jednak nie chce mi sie przegrzebywac tysiacy postow wiec leniwie zalozylem nowy watek _cool:

1) Czy moge zmienic walute na Skrill? (mam konto w PLN i slyszalem tysiace opini na ten temat)
2) Jezeli nie to co wyjdzie mnie taniej w uzytkowaniu, chodzi mi glownie o transfer kasy pomiedzy poker roomami? Neteller czy Skrill?
3) Jezeli zmiana waluty bedzie mozliwa ktory portel bedzie lepszy jezeli chodzi wciaz o ten sam transfer?

Zakladam ze Skrill w PLN jest okej opcja jezeli chodzi o fizyczna wyplate kasy (na konto bankowe chociazby).

Pozdrawiam i z gory dziekuje.

dolacze do pytania tez mam w pln a chcialbym miec w euro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Bamp.

Odpowiedz
Cytat

Witam,

zmiana waluty na Skrillu jest możliwa, jeśli nie dokonałeś jeszcze żadnych transakcji na koncie. Wówczas należy się skontaktować z supportem Skrilla.

Na NETELLER można zmienić walutę w dowolnym momencie, ale wówczas zawsze otwierane jest nowe konto, które musi przejść weryfikację. Środki ze starego konta są przelewane na nowe.

Co do drugiego i trzeciego pytania, to w zasadzie taniej wychodzi konto na Skrillu, gdyż opłata za przewalutowanie jest niższa (1,9%) od takiej samej opłaty na NETELLER (2,5%).

Ustalając walutę konta, musisz zwrócić uwagę, jakiego typu transakcje będą przeważać. Jeśli częściej będziesz wypłacał z konta na Skrillu na konto bankowe, to lepiej miec konto w PLN, jeśli natomiast częściej będziesz przeprowadzał transakcje na/z poker roomu, to lepiej mieć konto w walucie konta pokerowego.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat