Przejdź do forum
Pytanko odnośnie Ko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pytanko odnośnie Konta MB

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
375 Wyświetlenia
GoodLuck321
PokerStrategist

Witam,

Mam pytanko, odnośnie konta MB.

1. Jeżeli założę np konto MB przypuśćmy dzisiaj prawda ? to mogę już pieniążki ze swojego konta bankowego przelać na konto MB i później z automatu do pokeroomu i grać ??? czy muszę przejść przez weryfikacje ? ? ? i z tego co czytałem trzeba chyba zamówić kartę ze by zaktywować konto MB jak to jest prosił bym o wytłumaczenie.

I drugie pytanko trochę z innej beczki może nie bezpośrednie z wątkiem ale chciałem od razu tutaj go zamieścić co by nie zaśmiecać forum.

1. Wyczytałem że można skorzystać z promocji od PS odnośnie konta MB i dostać 10$ jeżeli się założy konto MB przez PS. No i dobrze jeżeli zrobię tak jak jest napisane czyli kliknę na link na PS przekieruje mnie na MB stronę, później zarejestruje się powrócę na stronę PS wpisze ID i później przeleje kasę na MB z konta bankowego tak ? to dostaje 10 $ tak mam to rozumieć czy muszę z pokerroomu przelać pieniążki minimum 1 $ i dopiero wtedy dostane 10 $ ???

Oczywiście z góry serdecznie dziękuje

Pozdrawiam GoodLuck321

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
szczelon
PokerStrategist

Witam Cię GoodLuck321

Ad1
Zakładasz konto i korzystasz, karta jest dodatkową opcją. Jedyną opcją weryfikacją to będzie potwierdzenie maila poprzez wysłaną przez automat wiadomości pod wskazanego przez Ciebie e-maila przy rejestracji.
Karta zwiększa limit, ale korzystać z konta możesz bez niej.

Ad2
Zgadza się. Podsyłam linka do promocji. Pamiętaj, wpłata z konta bankowego na MB, ale nie poprzez Przelewy24, ponieważ promocja tego nie obejmie. Zapoznaj się z regulaminem promocji.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
GoodLuck321 Autor wątku
GoodLuck321
PokerStrategist

Dziękuje ślicznie szczelon za odpowiedzi na moje pytania.

Odpowiedz
Cytat