Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z MB

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
367 Wyświetlenia
GoodLuck321

Witam,

Mam taki problem z MB może i nie wielki ale jest. Generalnie jak sprawdzić czy zweryfikowałem konto, owszem klikłem na link od nich potwierdzający mój email ale później znów coś zmieniłem tzn email na inny i pytanie jak sprawdzić to czy mam zweryfikowane konto ????

Pozdrawiam GoodLuck321

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Witam

Myślę, że aby być na 100% pewnym, że konto jest zweryfikowane najlepiej jest skontaktować się z supportem Moneybookers.
Najlepiej użyć do tego formularza na stronie:

https://www.moneybookers.com/app/faqmessaging.pl?node_id=1468

Wybierasz opcję:
Weryfikacja adresu do korespondecji
Potem:
Chciałbym zadać ogólne pytanie dotyczące weryfikacji adresu do korespondencji

W odpowiednim polu opisujesz swój problem.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
GoodLuck321 Autor wątku
GoodLuck321

Dzięki elmin1337 za dokładna odpowiedz. Właśnie wysłałem do nich zapytanie żeby sprawdzili mi czy w pełni mam to zweryfikowane.

Dostałem że :

Dziękujemy za kontakt z naszym Centrum Wiadomości. Postaramy się jak najszybciej odpowiedzieć na Państwa pytanie.

Pani/ Pana numer identyfikacyjny: 221024160

Informujemy, ze ponowne przesłanie tego samego pytania spowoduje, że numer ten zostanie przesunięty z powrotem na koniec listy oczekujących na odpowiedź.

Tak że tylko zostaje mi czekać. Jeszcze wczoraj wysłałem z dolara co by uaktywnić bonus 10 $ ale z tym podejrzewam że chwilkę zejdzie pisało od 2 do 5 dni wiesz ile ten proces może trwać ? ? ?

Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedz
Cytat

Z tego co wiem kilka dni, ze względu na okres świąteczny może się to zapewne niestety przedłużyć.

Odpowiedz
Cytat