Przejdź do forum
Money bookers probl...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Money bookers problem

47 Posty
24 Użytkownicy
0 Reakcje
7,377 Wyświetlenia

Witam wszystkich,

Już pisaliśmy o tym w innych tematach: skonsultowaliśmy to z Moneybookers i otrzymaliśmy potwierdzenie, że klienci z Polski dokonujący transakcji gamingowych są jak najbardziej akceptowani. Przypominam, że Moneybookers jest naszym partnerem.

Pozdrawiam.

siweq86
Oldschool Grinder

to jak wytłumaczyć komunikat, który otrzymał compadre i zablokowanie jego konta?

Dahid84
Oldschool Grinder

jaka opcje wygralisice zakladajac konto na MB ?
ze edziecie uzywac konta do gier hazardowych czy nie :) ? ja wygralem ze bede... nie wiem czy dobrze zrobilem...

SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

Zdecydowana większość wybiera opcję użycia konta/środków do celów hazardowych. Bez tej opcji trudno o przelewanie środków na poker roomy.

Pozdrawiam.

siweq86
Oldschool Grinder

wie ktoś gdzie można dla istniejącego już konta sprawdzić co zaznaczyłem przy jego zakładaniu? :) Bo trochę czasu już minęło, a nie pamiętam nawet żeby taka opcja była.

SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

Jeżeli do tej pory dokonywałeś jakiś przelew na poker room bądź zakłady bukmacherskie i nie było z tym problemu zapewne wybrałeś opcję przeznaczenia konta również dla celów hazardowych.

Pozdrawiam.

hapotam
Legacy Member

Ja zaznaczyłem właśnie, że nie wiem do jakich celów będę używał i każdorazowo będzie to do czegoś innego. Czy to coś zmienia, chciałem przede wszystkim korzystać z wypłat MB, na rachunek.