czesc
zalozylem sobie przed chwila konto na MB i teraz mam pytanie , czy moge juz odrazu wyplacic kase z TaF czy musze poczekac iles dni na jakies weryfikacje ? i tak samo z pokerromu
czesc
zalozylem sobie przed chwila konto na MB i teraz mam pytanie , czy moge juz odrazu wyplacic kase z TaF czy musze poczekac iles dni na jakies weryfikacje ? i tak samo z pokerromu
Hej,
jeżeli założyłeś konto, to możesz od razu wpłacać na niego pieniądze, zarówno z TaFu, jak i poker roomów.
Pytania o weryfikację mogą pojawić się przy wypłacie pieniędzy.
Pozdrawiam,
dohpaZ
czesc
kurde nie potrafie zweryfkowac konta na mb , chce wyplacic kase na konto to mi wyskakuje okno zeby wybrac tam 3 drogi weryfikacji , list na chate wplate itp, wybieram wplate gdzie mam dostac kod , daje ok , potem pojawia sie okienko zeby wpisac kod , wchodze na konto w przecigu 2-5 dni nic nie dostaje ;/ o co chodzi ?? zadnego przelewu z kodem
Hej,
jeżeli już wybrałeś taką metodę weryfikacji to polecam zrobić tak jak większość osób także korzystających z tej metody -> napisz do MB o owej sytuacji (jeżeli otrzymałeś oczywiście ten przelew na konto, tylko bez kodu) i wyślij im screena z potwierdzeniem przelewu.
Ja tak zrobiłem, wszystko przeszło bezproblemowo.
Pozdro!