Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Aktywacja karty

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
2,202 Wyświetlenia
przemo2203
Oldschool Grinder

Dostalem dzisiaj karte mastercard ze skrill, przy probie aktywacji (tak jak w instrukcji) wyskakuje mi informacja o bledzie:
"Wystapił błąd przy wykonywaniu żadanej czynności.
Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta i podanie niniejszego kodu błędu: "

z tym ze po dwukropku nie ma zadnego kodu tylko puste pole....

Jakis pomysl?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Hej przemo2203,

jeśli podczas aktywacji karty postępowałeś dokładnie według instrukcji i aktywacja się nie powiodła, to najszybciej załatwisz tą sprawę kontaktując się z supportem Skrill'a. Tam będą znali przyczynę i podadzą Ci, co masz dalej zrobić.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
przemo2203 Autor wątku
przemo2203
Oldschool Grinder

No ja nie wiem czy najszybciej, napisalem do nich wczoraj rano, odpowiedz dostalem ok. 19 w ktorej byla napisana ta sam instrukcja ktora otrzymalem droga pocztowa, tylko ze wytlumaczona jak dla 5 latka. Napisalem im ze postepuje zgodnie z ta instrukcja i ze nadal pojawia sie blad.

Chodzi mi o to czy ktos jeszcze mial cos takiego czy tylko ja jestem "wybrancem"?

Odpowiedz
Cytat
pixx123
PokerStrategist

Ja tez ostatnio dostalem nowa karte. Tylko ze stara mi jeszcze nie wygasla. Byl taki blad Skrilla ze prosili o zamowienie nowych kart. Narazie jeszcze nie aktywowalem tej nowej. Bo stara jak i nowa ma byc aktywna do tego samego terminu.

Odpowiedz
Cytat
przemo2203 Autor wątku
przemo2203
Oldschool Grinder

ale ja zamawialem pierwszy raz

Odpowiedz
Cytat
pixx123
PokerStrategist

W takim wypadku nie wiem co moze byc przyczyna :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
przemo2203 Autor wątku
przemo2203
Oldschool Grinder

Dostalem emiala ze cos tam automatycznie odblokuja i przed chwila udalo mi sie aktywowac karte.

Odpowiedz
Cytat

W takim razie jednak problem był po stronie Skrill'a. Dzięki, że dałeś znać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat