Cześć ostatnio zdecydowałem się przejść na wyższe limity na sng na pokersarsie. Jednak poniosłem trochę strat. Na limitach 3$ jest zdecydowanie wyższy poziom. Moje pytanie czy powinienem przechodzić na ten limit mając 60 buyinów??
Niezależnie od ilosci stołów które grasz, a podejrzewam, że jest to 4+ to ja bym Ci radził min 100bi dla komfortu psychicznego. W sng swingi mogą być naprade dotkliwe. Gdy ja ostatnio wchodziłem na 3,4$ sng 18os to też mi sie wydawało że poziom duzo wyższy niz na 1,75$, ale prawda jest taka, że tylko ciut wyższy. Na pewno tak samo jest na stt
odnosie poziomu na 3$ to gram je na p* turbo i poziom jest tragiczny. Czasem wydaje sie ze jest nawet gorzej niz na nizszych
robertm19 sng za 3$
Cześć ostatnio zdecydowałem się przejść na wyższe limity na sng na pokersarsie. Jednak poniosłem trochę strat. Na limitach 3$ jest zdecydowanie wyższy poziom. Moje pytanie czy powinienem przechodzić na ten limit mając 60 buyinów??
tam nie ma zadnego poziomu. Po prostu pewnie callujesz zbyt loose a pushujesz zbyt tight. Jest czasem duzo murków, ale da się to wykorzystać. nawet na 16$ nie ma poziomu. Graj 4 stoły tylko naraz i sporządzaj notatki. Ot i to pomoże
gdzieś od 215$ powinieneś 3$ zaczynać a te za 6 od 430$ IMO.
reload and gogogogo
tak naprawdę ogarnieci gracze są już 6$ i tam pograj sobie po 3 otwarte stoły jak masz 25Bi a jak spadniesz do 15 wróć do 3$
Napisane przez dexter182B
tak naprawdę ogarnieci gracze są już 6$ i tam pograj sobie po 3 otwarte stoły jak masz 25Bi a jak spadniesz do 15 wróć do 3$
Moim zdaniem pokerowe samobójstwo. ♠_o:
Hej pisałem tu około miesiąc temu na temat liczby buyinów potrzebnych do grania sng 3$. W zeszłym tygodniu udało mi się przejść na ten limit i szczerze powiem że poziom jest niski. W ciągu tygodnia zarobiłem 140$ i o mały włos nie otarłem się o 50 miejsce w tabeli liderów sng
Wielkie dzięki za pomoc.
Dzięki za życzenia. Od około 50 turniejów stoje w miejscu. Spełniło się wasze marzenie
ale tak jest - ja mialem taki rush na 180 os za 2$
w miesiac zarobilem 400$
a w grudniu taka padaka ze mam pierwszy raz minusowe roi i to az 30%
wydaje misie ze 1000 to faktycznie taka liczba po ktorej mozna zobaczyc co jest grane