Witam serdecznie
Szukam 2-3 osób do dyskusji na temat zrzuty na sharkscope - w zaleznosci od potrzeb tak zeby koszt dyskusji nie wyniosl wiecej jak 5$/miech. Zapraszam na priv lub skype
pozdrawiam
Witam serdecznie
Szukam 2-3 osób do dyskusji na temat zrzuty na sharkscope - w zaleznosci od potrzeb tak zeby koszt dyskusji nie wyniosl wiecej jak 5$/miech. Zapraszam na priv lub skype
pozdrawiam
Napisane przez Forfiter88
na czym taka zrzutka polega bo jestem totalnie nie w temacie?
Wysylasz ustalona kwote na moje starsy lub mb, ja po zakupie przesylam hasla do konta platnego na sharkscope.
polecam takie rozwiązanie, opłaca się i nie ma z tym problemu pod względem technicznym
Passy otrzymalo dwie osoby i jest jeszcze jedno wolne miejsce. Jesli dostane sianko od trzeciej osoby koszty spadna do 4$ wiec poodaje nadplaty. Zrzuta jest na jeden miesiac. Kto pierwszy ten lepszy! pozdrawiam.
Witam,
Niestety czasem i nam coś umknie mimo tego że staramy się na bieżąco przeglądać forum. Autora tematu proszę o zapoznanie się z regulaminem forum - tego typu tematy są zabronione. Z góry odpowiedź "dlaczego"
Napisane przez Skibcio
Hej,Na forum niedozwolone są transfery gotówki, a składka na licencję takim transferem jest.
Z drugiej strony jak idziesz do kina w 10 osób to kupujesz 10 biletów czy jeden, bo zrobiliście składkę na film? Rozumiesz aluzję? Nie chcemy aby nasze materiały wyciekały poza PokerStrategy.com ponieważ ktoś się nad nimi napracował. Szanujemy też pracę innych osób. I z tego powodu wszelkie składki oraz "szemrane biznesy" nie są na PokerStrategy.com dozwolone.
Pozdrawiam.
Temat zamykam.