Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PT3 jakie staty

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
336 Wyświetlenia
Hide86

Witam jakie statystyki są wg was najbardziej grając multitabling sng?
Czy istnieje możliwość poukladania jakos statystyk wokol avatara ( ikonki) na stole? Z góry dzieki i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Urbi23

Witam,

Przenoszę wątek do działu, w którym pierwsze pytanie lepiej pasuje. W zasadzie, jeżeli się tu dobrze rozejrzysz, to znajdziesz odpowiedź :)

Co do drugiego pytania, da się tak zrobić, tylko wówczas zamiast trzymać wszystkie statystyki w jednej grupie, trzeba je rozłożyć na kilka

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
shovi

Elo!

Skoro zadajesz takie pytanie to znaczy, że jesteś raczej początkującym graczem (albo początkującym z dziedziny sng), więc nie ma co bawić się w wyszukane staty.

Proponuję fundamentalne:
hand/big blinds/vpip/pfr/ats/fold bb vs steal

W czasach, gdy ja grałem w pokera online ( :pokerface: ) używałem tych właśnie statystyk. Bo jak już ogarniesz podstawy (oczywiście zachęcam do czytania artykułów/oglądania filmów), to decyzje będziesz podejmował automatycznie - nie raz nie patrząc na statystyki :)

pozdro!

Odpowiedz
Cytat
Hide86 Autor wątku
Hide86

Dzięki za odpowiedź. Gram dosyć długo sng ( blisko 2 lata) więc grę pre flop mam raczej opanowaną ale staty przydają się kiedy w ręku jest spekulacyjna ręka. W tej chwili mam ich po prostu za dużo i w większości i tak tylko patrzę na vpip i na pfr. Ograniczę do tych które wymieniłeś i zobaczymy. Urbi mam je podzielone na 3 grupy w tej chwili ale są jedna pod drugą.

Odpowiedz
Cytat

ja mam tak:
nick/ vpip
PFR/CBet/3bet
EP raise/ MP raise / Steal
hans/ M

Odpowiedz
Cytat
Hide86 Autor wątku
Hide86

nikt nie uzywa afq? Czy istnieje możliwość podzielenia jakoś statystyk na wczesną fazę turnieju i na późną?

Odpowiedz
Cytat