Przejdź do forum
poziom i traffic na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

poziom i traffic na Ongame

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,049 Wyświetlenia
Zbiru
BlackMember

Witam,

Jak obecnie wygląda poziom gry i traffic na Ongame w STT SnG z wpisowym 5.5? Jak grałem tam pod koniec zeszłego roku to było w porządku dopóki bwin nie odszedł. Potem miałem wrażenie, że zostali samy redzy i coś tam ogarniający gracze, fisha w tygodniu można było uraczyć max 1 na stole. Jak to wygląda teraz gdy część graczy Betfair jeszcze przeszła do Ipoker? Czy Ongame pozyskało jakiegoś nowego klienta?
Fajne promocje są teraz na Europoker, które mnie kuszą. Fajnie by było jakby się ktoś wypowiedział kto gra tam w tych turkach.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
esbes
PokerStrategist

Mario wspominał w swoim filmie "S'n'G / Turnieje na Ongame - gra we wczesnej fazie" o obecnym poziomie na ongame.

Odpowiedz
Cytat
Zbiru Autor wątku
Zbiru
BlackMember

Wiem esbes, oglądałem go. Z tym, że nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale był on nagrywany w połowie grudnia zeszłego roku. Miałem nawet przyjemność grać w jednym turku z MarioAK;) Więc sporo mogło się zmienić. Ja teraz gram na Ipoker i wydaje mi się, że ilość słabych graczy jest większa w porównaniu do Ongame po odejściu bwina. Turki idą mi dużo, dużo lepiej, ale to może wzrost skilla i na pewno to, że zrobiłem przesiadkę z turbo na non turbo. Choć teraz już zaczynają mnie tiltować te turnieje z racji tego, że tak się ciągną i przede wszystkim długo otwierają.

Odpowiedz
Cytat
esbes
PokerStrategist

Nie zwróciłem uwagi jeśli chodzi o film.

Napisane przez Zbiru
Choć teraz już zaczynają mnie tiltować te turnieje z racji tego, że tak się ciągną i przede wszystkim długo otwierają.

Tak jak ja na ósemkach.
Ja mam zamiar teraz wziąć udział w promocji "Sit & Go Hot Streak" na 10os non-turbo 1-5$ więc dołączam się do pytania jeśli chodzi o poziom ;)

Odpowiedz
Cytat
MarioAK
PokerStrategist

Na nonturbo poziom dalej jest bardzo słaby. Na turbo masz rację że 4-5 graczy to znane twarze. Niemniej z takimi przeciwnikami też można grać. Nie liczyłbym jednak na dwucyfrowy ROI. Jeżeli miałbym je grać to aby wyrobić bonus od depozytu.

Odpowiedz
Cytat
Zbiru Autor wątku
Zbiru
BlackMember

Dzięki Mario za rzetelną odpowiedź;) Tak się zastanawiam, bo w zasadzie na Ipoker też jest parę twarzy, które notorycznie widuję przy stołach, z reguły w jednym turku z 3-4 takich jest i jakoś sobie z nimi radzę. Będę miał ciężki orzech do zgryzienia w najbliższych dniach;)

Odpowiedz
Cytat