Przejdź do forum
Jakaś grupka STT (9...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jakaś grupka STT (9man turbo najlepiej)?

46 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
12.9 K Wyświetlenia
Avterlife
Oldschool Grinder

Jak w temacie, szukam grupki analizującej STT. Obecnie cisnę 9many turbo na najniższym limicie, gdyż roll nie pozwala mi na wejście wyżej no i w grze jest dużo do dopracowania. Gdyby był ktoś chętny to dawajcie znać :)

Odpowiedz
Cytat
45 odpowiedzi

Ja podobnie. Tylko ze względu na poprawki wrześniowe, mam troche ograniczony czas. Ale jak coś jestem chętny!

Odpowiedz
Cytat
Jaszczureczka
Poker Player

Obserwuję jak się rozwinie sytuacja ;)

Odpowiedz
Cytat
hawu220
PokerStrategist

Zapraszam do działu Challenge i sukcesy.

Odpowiedz
Cytat

Panie, nie ten roll jeszcze :D

Odpowiedz
Cytat
Avterlife Autor wątku
Avterlife
Oldschool Grinder

Napisane przez szwagier94
Panie, nie ten roll jeszcze :D

To samo u mnie :D No to nie wiem, możemy się jakoś umówic na współpracę, ewentualnie po Twoich poprawkach, może do tego czasu więcej osób się wpisze.

Odpowiedz
Cytat
Mietla9
Poker Player

Ja gram za 1.5$ ale generalnie jakbyście jednak chcieli albo wbili na limit wyżej to dajcie znać.

Odpowiedz
Cytat

Planuję powtórne rozpoczęcie przygody z 9man za 1,5$ na P*. Złożyła się już jakaś grupa osób czy wszystko jest jeszcze w fazie "modelingu"? :D Jeśli byłoby jeszcze wolne miejsce to chętnie podyskutowałbym na temat tej odmiany.

Jeśli możecie podajcie swoje nicki na Skype :)

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat

Jak coś jestem chętny.
Gram codziennie 9many turbo na najniższym limicie na PS.

Daj znać to możemy się zgadać np. na Skype

Odpowiedz
Cytat
Avterlife Autor wątku
Avterlife
Oldschool Grinder

Wysłałem Wam zaproszenia, to powymieniamy się nickami na skype :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Avterlife Autor wątku
Avterlife
Oldschool Grinder

Hej chciałem powiedzieć, że nie będe dawał znaku życia przez parę dni. Odezwę się w sobote/niedzielę i wtedy możemy się powymieniać skypem, ewentualnie jak już chcecie coś podziałać to możecie się samemu zgadać między sobą. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
mlody10666
Poker Player

Ja jestem chetny, tez cisne te limity.

Odpowiedz
Cytat
KuroiYami
PokerStrategist

Ja jestem chetny, tez cisne te limity.
+1
czyli na p* za 0.5 $

Odpowiedz
Cytat
azg
azg
PokerStrategist

Ktoś gra jeszcze? :-)

Odpowiedz
Cytat
multiBase
Poker Player

Miałem dzisiaj szukać grupy do STT. Fajnie byłoby wzajemnie analizować ręce bo właśnie się dowiedziałem, że teoretycznie do oceny mogę wrzucać tylko 5/m-c. :D

Avterlife - wysłałem zapro.

Odpowiedz
Cytat
Psychopata
PokerStrategist

Witam, jakie są ograniczenia co do dołączenia do grona osób? Sam gram 9man turbo jednak raczej dużo bym nie wniósł bo jestem ''Świeżakiem'' tych turków, mogę dołączyć do grupy?

Odpowiedz
Cytat
azg
azg
PokerStrategist

Nie wiem jak z grupą, ale przyjmijcie zapro ;-)

Odpowiedz
Cytat
Avterlife Autor wątku
Avterlife
Oldschool Grinder

Napisane przez Psychopata
Witam, jakie są ograniczenia co do dołączenia do grona osób? Sam gram 9man turbo jednak raczej dużo bym nie wniósł bo jestem ''Świeżakiem'' tych turków, mogę dołączyć do grupy?

Grupa jeszcze nie działa (trochę z mojej winy). Panowie i panie, ja mam obecnie nieokreśloną czasowo przerwę od pokera. Jeżeli naprawdę jesteście zmotywowani by coś utworzyć to spiknijcie się na skypie czy coś i zacznijcie działać, z chęcią później dołączę.

Odpowiedz
Cytat
multiBase
Poker Player

Napisane przez Avterlife

Napisane przez Psychopata

Grupa jeszcze nie działa (trochę z mojej winy). Panowie i panie, ja mam obecnie nieokreśloną czasowo przerwę od pokera. Jeżeli naprawdę jesteście zmotywowani by coś utworzyć to spiknijcie się na skypie czy coś i zacznijcie działać, z chęcią później dołączę.

W takim razie mogę spróbować coś ogarnąć. Podsyłajcie namiary na skype i pokumam.

Odpowiedz
Cytat
rafakub
PokerStrategist

Chętnie dołączę

Odpowiedz
Cytat