Jak w temacie, szukam grupki analizującej STT. Obecnie cisnę 9many turbo na najniższym limicie, gdyż roll nie pozwala mi na wejście wyżej no i w grze jest dużo do dopracowania. Gdyby był ktoś chętny to dawajcie znać
Ja podobnie. Tylko ze względu na poprawki wrześniowe, mam troche ograniczony czas. Ale jak coś jestem chętny!
Napisane przez szwagier94
Panie, nie ten roll jeszcze![]()
To samo u mnie
No to nie wiem, możemy się jakoś umówic na współpracę, ewentualnie po Twoich poprawkach, może do tego czasu więcej osób się wpisze.
Ja gram za 1.5$ ale generalnie jakbyście jednak chcieli albo wbili na limit wyżej to dajcie znać.
Planuję powtórne rozpoczęcie przygody z 9man za 1,5$ na P*. Złożyła się już jakaś grupa osób czy wszystko jest jeszcze w fazie "modelingu"?
Jeśli byłoby jeszcze wolne miejsce to chętnie podyskutowałbym na temat tej odmiany.
Jeśli możecie podajcie swoje nicki na Skype
Pozdro.
Jak coś jestem chętny.
Gram codziennie 9many turbo na najniższym limicie na PS.
Daj znać to możemy się zgadać np. na Skype
Hej chciałem powiedzieć, że nie będe dawał znaku życia przez parę dni. Odezwę się w sobote/niedzielę i wtedy możemy się powymieniać skypem, ewentualnie jak już chcecie coś podziałać to możecie się samemu zgadać między sobą. Pozdro
Miałem dzisiaj szukać grupy do STT. Fajnie byłoby wzajemnie analizować ręce bo właśnie się dowiedziałem, że teoretycznie do oceny mogę wrzucać tylko 5/m-c.
Avterlife - wysłałem zapro.
Witam, jakie są ograniczenia co do dołączenia do grona osób? Sam gram 9man turbo jednak raczej dużo bym nie wniósł bo jestem ''Świeżakiem'' tych turków, mogę dołączyć do grupy?
Napisane przez Psychopata
Witam, jakie są ograniczenia co do dołączenia do grona osób? Sam gram 9man turbo jednak raczej dużo bym nie wniósł bo jestem ''Świeżakiem'' tych turków, mogę dołączyć do grupy?
Grupa jeszcze nie działa (trochę z mojej winy). Panowie i panie, ja mam obecnie nieokreśloną czasowo przerwę od pokera. Jeżeli naprawdę jesteście zmotywowani by coś utworzyć to spiknijcie się na skypie czy coś i zacznijcie działać, z chęcią później dołączę.
Napisane przez Avterlife
Napisane przez Psychopata
Witam, jakie są ograniczenia co do dołączenia do grona osób? Sam gram 9man turbo jednak raczej dużo bym nie wniósł bo jestem ''Świeżakiem'' tych turków, mogę dołączyć do grupy?Grupa jeszcze nie działa (trochę z mojej winy). Panowie i panie, ja mam obecnie nieokreśloną czasowo przerwę od pokera. Jeżeli naprawdę jesteście zmotywowani by coś utworzyć to spiknijcie się na skypie czy coś i zacznijcie działać, z chęcią później dołączę.
W takim razie mogę spróbować coś ogarnąć. Podsyłajcie namiary na skype i pokumam.