Witam,
jakie ROI na 45tkach uznajemy za dobre, słabe itd? Jakie w ogóle jest osiągalne? Wiadomo im wyżej, to ROI spada, dlatego jeśli ktoś potrafi określić, to na stawkach $0,50 ; $1,50 ; $3,50.
Pozdrawiam
Na 0,5$ mam ok 20 roi pewnie da sie wyżej.
O pozostałych limitach sie nie wypowiem bo jeszcze tam nie gram.
Pozdro.
Napisane przez Malin908
30% Ale to musisz ogarniać dosyć dobrze i brać marginalne spoty na klatę.
i do tego runowac jak difka
Napisane przez Malin908
Napisane przez Malin908
Napisane przez Madziunka
Napisane przez Malin908
30% Ale to musisz ogarniać dosyć dobrze i brać marginalne spoty na klatę.i do tego runowac jak difka
Na 0.5$ i 1.5$ takie roi jest do osiągnięcia.
Na 3.5$ może być gorzej, gdyż masz do czynienia z gówno regami , którzy łączą je z 7$.
na 0,5 na próbce 400-500 sng wyszło ok. 25% roi, więcej nie grałem bo skoczyłem na 1,5$, na początku run był i roi pod 30 się kreowało, ale przyszła korekta. Obecnie jakos 1600sng i roi w okolicach 18%. Z pewnością da się kręcić więcej, moja gra jest jeszcze mocno niedoskonała. Miałem też mały wyskok na 3,5$, na którym na praktycznie zerowej próbce (100sng) wyszło 10%, ale to totalnie niemiarodajne. Miło by było jakby ktoś się jeszcze wypowiedział.
Pozdrawiam
Napisane przez Malin908
Napisane przez Malin908
Napisane przez Malin908
Napisane przez Madziunka
Napisane przez Malin908
30% Ale to musisz ogarniać dosyć dobrze i brać marginalne spoty na klatę.i do tego runowac jak difka
Na 0.5$ i 1.5$ takie roi jest do osiągnięcia.
Na 3.5$ może być gorzej, gdyż masz do czynienia z gówno regami , którzy łączą je z 7$.Pokaż mi JEDNEGO rega, który w longrunie ma 30% na 1,5$
wiesz, longrun na sng 45 osobowym to z 20tys gier pewnie, zaden przyzwoity reg tyle nie bedzie tego odpalal, wiec nie mozna powiedziec ze dlatego ze nikt tyle nie ma to sie nie da, bo jakby sie komus chcialo to by sie dalo ;p
Aby przeskoczyć 1.5$ nie potrzebujesz 5k turniejów. Sam na nich miałem ok 30 % po 1k.
Można się kłócić, ze to kwestia małej próbki ale jeżeli jesteś dobry i miażdzysz te stawki to i tak wystarczy.
A teraz warto zastanowić się, kto gra te turnieje?
Grają je fishe+kilku regów. Z tym ,ze ich poziom jest naprawdę niski. Nikt kto jest dobry nie będzie ich grał. Oczywiście chodzi tu o $/h.
Wszyscy po zbudowaniu rola idą na 180( najczęściej 3+r) ze wzgledu na dużo większe hourly
Napisane przez Bolexx
Myślicie że do 3.50$ warto grać 45 ?
Myślę, że warto jeśli nie ma się rolla na 2,5$ 180tki.
Napisane przez przemasso
Napisane przez Bolexx
Myślicie że do 3.50$ warto grać 45 ?Myślę, że warto jeśli nie ma się rolla na 2,5$ 180tki.
Według mnie rolle są podobne powiedzmy że do 2.50=750$ a 3.50=700$.
Napisane przez Bolexx
Napisane przez przemasso
Napisane przez Bolexx
Myślicie że do 3.50$ warto grać 45 ?Myślę, że warto jeśli nie ma się rolla na 2,5$ 180tki.
Według mnie rolle są podobne powiedzmy że do 2.50=750$ a 3.50=700$.
Z takim BRM preferowałbym granie 180tek. Mój BRM jest bardziej restrykcyjny i dla mnie jest jeszcze sporo miejsca między 180tkami.