Witam.
Miałbym parę pytań do graczy w/w turniejów sit and go w formacie turbo, będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi.
1. Jaki % roi jest w stanie osiągnąć dobry gracz w dłuższej perspektywie na owych stawkach ?
2. Czy na w/w stawkach na platformie pokerstars, znajdziemy również spory odsetek słabych graczy czy już raczej rzadko ?
3. Czy na hu jest duża wariancja, czy graczom 1v1 również zdarzają się miesiąca na - mimo dobrej gry i utrzymania standardowego miesięcznego volume dla danej osoby ?
4. Adekwatnie do pytania trzeciego, ile bi wystarczy by zacząć grać na danej stawce w takim razie ?
Trzecie pytania może wydawać wam się dziwne, ale gram aktualnie 180-tki i 45-tki i jednak siłą rzeczy wydaję mi się iż ta wariancja na hu jest sporo mniejsza, jako że gramy przeciwko jednemu oponentowi i głównie post-flop, chociaż nie zawsze wiadomo.
Ps: Nie próbowałem nawet szukać podobnych tematów, bo nie znalazłbym pewnie wszystkich odpowiedzi, także wybaczcie jeśli powieliłem topic, ale miałem trzy różne pytania.
Dziękuję za pomoc i Pozdrawiam.