Przejdź do forum
Gdzie grać DONY

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gdzie grać DONY

12 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,151 Wyświetlenia
yogi333

Mam takie pytanie do grajacych DONY . Na strarsach skończył mi sie bonus na FTP donów nie ma jaki ROOM polecacie do gry tych specyficznych turków . Chodzi o to żeby wmiare szybko otwierały sie stoly 5 i 10 dolarowe bo kiedys gralwm na BWIN to masakra żeby otworzyć szesc stołow 10 $ trzeba bylo czekac minimum 30 minut

11 odpowiedzi
Miloszpoker2

pokerstars- wydaje mi sie że bedzie najlepsze. grałem przez kilka dni dony za 1$ to bardzo szybko sie otwierały

Co to za rodzaj turniejów?

tomboysil

ipoker
z tego co pamietam go poziom 26 razy nizszy niz na P*.

snaf85

double or nothing, 10 osob gra, po odpadnieciu 5 koniec turnieju, wygrana to 2x wpisowe minus oplate za turniej.

don'y turbo trwaja zwykle z 30-45min (zaleznie jak ludzie graja), a chodzi w nich glownie o przetrwanie, np. raz wygralem grajac tylko dwie rece :)

bibliograf

wogole ne grac w ten idiotyzm bo to nie jest poker. z tego co wiem - pokerstars oferuje najniszszy rejk w DoNach wiec grac trzeba tam

Yerzu11

popieram przedmówce, nie grać.

Endurx

gra donów to jak gra w piłkę nożną za pomocą rąk nie wiele to ma wspólnego z pokerem i totalnie niczego nie uczy

yogi333 Autor wątku
yogi333

nie chodzi mi o rady typu czy grac czy nie , dla mnie sa dochodowe i bede je grał bez wzgledu na to co inni o tym mysla

SJS
SJS

Po patrz na oferty pokerroomów, które są w sieci Boss Media. Posiadają, gry SNG double up i mają trochę graczy, którzy w to grają.

Fastjack09

Party maja tylko 50$ -3$ rake /ante nieodczuwalne tzna gra sie skonczy zanim sie pojawi / turbo 50$ i oba rodzaje 10-5
ale poza godzinami wieczornymi i o swicie moze sa nieoplacalne zupelnie
stolow co kot naplakal i grasz z 8 regami i jesli sa to kolesie raczej tight a nie aggro to jeszcze mozna ich explojtowac inaczej zapomnij wygrywa
ten z wiekszym fartem przy coinflipach
mniejsze stawki rake 10% -- zycze powiodzenia a regow tylko troche mniej

iPoker tez oplacalne przy normalnej grze tzn nie 10+ stolow
dopiero od 50+(rake) a raczej od 100-200-300 only
50- tylko SH tu maja tylko turbo no ante
na 10h 8 regow na stol zazwyczaj i 10% rake -- powodzenia
na SH mozna sobie radzic ale tez raczej tylko godziny szczytu EU
inaczej 3/4 regow na stol i 10% wiadomo co
ja tam nie wyszedlem poza 50$ a na 100+SH owszem gra jest bardzo luzna ale regularsi wygladaj dosc podejrzanie(spoldzielnia/multiaccounting etc) wiec narazie sobie odpuscilem zreszta ipoker dosc prymitywny i zabugowany soft jak dla mnie

Starsy
mnostwo regow na kazdych stawkach i tylko Fringi jak i party
ale i mnostwo fiszy , na ipoker/party niema nawet porownania
gry tylko turbo= rake 4% /normalne blindy malo stolikow /male ante
do 10$ mniej niz pol stolu to regi chyba ze ranne godziny to wiecej oczywiscie
od 20$ robi sie juz ciezkawo ale wieczory/noce/switania sa ok
ale bez 5/6 regow na stol to ciezko raczej ale nie wszyscy regularsi
sa dobrzy niektorzy sa za tight tych mozna troche explojtowac ja ma sie ich po lewej stronie
max 100$ ale tu gra juz bardzo agresywna calkiem jak nie dony

innych stronek nie tesowaLEM moze poza 888 gdzie zamierzam wrocic
jak zmienia soft czyli wkrotce
tu 5-10$ full ringi raczej malo oplacalne ale duzo slabych graczy
20-30-50$ to uwaga 8handed i duze ante
20 i 50 turbo sporo ale mniej niz na Party/iP , nie turbo 1/4 , poziom najnizszy z powyzszych , rake na turbo OK dlatego glownie takie sie gra
ale spore ante utrudniaja mocno gre i regularsi tyz sa ale nie tak zapiekli jak ipoker/starsy ale sporo angoli a ci nielubia foldowac rak lol

PS
jak ktos ma jakies konkretne info o innych platformach
chetnie poczytam czyli rake/ilosc stolow o roznych porach/oblozenie regami

thats all folks

bibliograf

cake poker, tylko nie DoNy co oferuje. interesuje 6maks nieturbo sng i 9-10 maks nieturbo sng do 20+2 usd. jaki wzrost blaindow, jaka wygrana tzn 65/35 czy 70/30