Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Downswing?

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
819 Wyświetlenia

Witam. Oto mój problem: :)
Grałam turnieje sng 1$ na party poker. W sobote wygrałem 110$ we freerolu i przeszłam na turnieje z wyzszym wpisowym-3$. Od tego czasu nie byłam ani razu w top 3 tych turniej. Wszystkie ręce rozgrywam zgodnie z tabelkami, faze push or fold również. Co robić?:) Zrobić przerwę na pare dni? Dodam, że przegrywam praktycznie wszystko co się da, nieraz AA, na np 36s. Pozdrawiam

6 odpowiedzi
MoroP

No w turniejach SNG za 1$ będą Cię spotykać bad beaty i nawet AA czasem polegną. Statystycznie na 36s AA przegra 2 razy na 10 więc głowa do góry, grając prawidłowo w długim okresie musisz być na plus.

kozak567

ja tez mam ten problem na NL25 SSS............ dzisiejsza sesja 41BB/100 masakra ;(

hellYeahEnT

Bez kitu, forum PS staje sie najwiekszym skupiskiem zalow - a sa 2 wyjscia:

Albo zle gracie albo macie chwilowego downsinga. Jezeli trzymacie sie zasad BM to nie ma co plakac przy kazdym downswingu, bo i tak wazse wykresy beda kierowac sie ku polnocy.

Jezeli zle gracie to poczytajcie artykuly i poogladajcie filmiki a pozniej dopiero piszcie na forum "WTF ??!!"

pozdrawiam wszystkich placzkow ;)

murkins

chesster117 napisał
Witam. Oto mój problem: :)
Grałam turnieje sng 1$ na party poker. W sobote wygrałem 110$ we freerolu i przeszłam na turnieje z wyzszym wpisowym-3$. Od tego czasu nie byłam ani razu w top 3 tych turniej. Wszystkie ręce rozgrywam zgodnie z tabelkami, faze push or fold również. Co robić?:) Zrobić przerwę na pare dni? Dodam, że przegrywam praktycznie wszystko co się da, nieraz AA, na np 36s. Pozdrawiam

to jak ja wygram sundaj milion znaczy ze powienienem od razu iść na 50/100?? to że wygrałas/łeś(nie wiem czy chłopak czy dziwczyna - patrz czerwone literki) te 100dolców nie znaczy ze trzeba od razu wchodzić na wyższy limit ja mam na pokerromach bankroll na gre 5/10 a gram 1/2 bo większośc tej kasy dostałem z taf ale nie mam zamiaru d razu przeskakiwac na wyższy limit póki nie będe pewien że potrafię bys wygrywającym graczej w dłuższym okresie czasu na moim limicie... wypłąć te 100$ kup sobie coś fajnego a poziom wyżej przejdź jak uzbierasdz na niego kasę z gry

damianpat

zgadza się ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Murkins- wielkie dzięki za rade, tak tez zrobie. Pozdrawiam i sukcesów życze:)