Przejdź do forum
czy to ds czy sie s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] czy to ds czy sie soft popsul :) ?

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
718 Wyświetlenia
kustra
Elite Grinder

Witam

Czy sytuacja typu, brak jakichkolwiek kart do gry podczas 9 sng, jest normalny? Czy mozna to podpisac pod downswing? Cos tu chyba nie tak :) ? Czy Wy tez macie takie sytuacje? Od kilku dni, wystepuja sytuacje, ze przez 9-10 sng nonturbo, dostane 2x AK i to wszystko. :(

pozdrawiam

10 odpowiedzi
Sterwor
Oldschool Grinder

mi sie wydaje ze ktos podkrecil kurek na twoj nick zebys nie dostawal zadnych dobrych kart. Mi tez sie czasem takie rzeczy zdarzaja jak mi wlasnie taki kurek przekreca, ale cale szcescie nie tak czesto.

kustra Autor wątku
kustra
Elite Grinder

No wlasnie o tym samym myslalem...

kustra teraz już nie wiem czy żartujesz czy napisałeś to na poważnie ;]

kustra Autor wątku
kustra
Elite Grinder

:|

Raczej, ze na powaznie, nie widac? Przeciez cos tu musi byc nie tak! Wczesniej co 3 rozdanie jakies asy, a teraz to najwyzej krole dostaje :(

z48o0
PokerStrategist

Mam nadzieję że jak już dostajesz te nieszczęsne KK to pf fold robisz ... bo jak nie to przeczytaj jeszcze raz artykuły, oglądnij filmiki i na bieżąco wrzucaj ręce na forum do oceny, wtedy powinno być dobrze ;p

Yerzu11
PokerStrategist

cool story bro!

tomboysil
PokerStrategist

pewnie cos nie tak z softem

kNoq001
PokerStrategist

albo nie grasz ABC

kaarols
PokerStrategist

mi też to się zdarza, szczególnie jeśli podpadniesz supportowi. Niedawno otworzyłem icm trainer podczas grania na P* (po czym otrzymałem instant naganę) i od tego momentu przegrywam wszystkie 80/20 a o coinflipach już nie wspomnę.

Dobrze, że pozwolili mi chociaż wygrać wejściówkę do sundaya (PL) :D

kustra Autor wątku
kustra
Elite Grinder

Dobra sprawa juz wyjasniona. Cos im sie popsulo.
mozna zamknac...