Przejdź do forum
18/45 osobowe SnG f...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

18/45 osobowe SnG filmiki

79 Posty
30 Użytkownicy
12 Reakcje
11.2 K Wyświetlenia
james32
PokerStrategist

Siemano,

Słuchajcie, jest do was pytanie. Jeśli będzie większe zainteresowanie, jest możliwość że nagram filmik z 18 osobowych sitów. Będzie polegał na tym, że wybiorę od któregoś z was filmik z live gry właśnie tego z tego formatu, po czym będę chciał go omówić i znaleźć różne leaki. Ale musi być DUŻE ZAINTERESOWANIE tym tematem, inaczej od razu temat upadnie, więc to już wszystko w waszych rękach:)

I druga rzecz, czy chcecie również, żeby coś pokombinować z 45osobowych sitów, bo też dostałem sygnały, że niektórzy z was by je chcieli. Dlatego też proszę was tutaj o info, czy mam zająć się tym tematem czy nie.

Jeśli nie będę miał sporego zainteresowania tematem tutaj, to prawdopodobnie do tematu szybko nie będzie powrotu. Także czekam na sugestie:)

Odpowiedz
Cytat
78 odpowiedzi

45 osobowymi bylbym zainteresowany ;)

Odpowiedz
Cytat
konsad1
Elite Grinder

i 18ki i 45 os :)

Odpowiedz
Cytat
Rumcajs777
PokerStrategist

Mnie również 45 interesują :)

Odpowiedz
Cytat
Archiee93
PokerStrategist

Jak najbardziej zainteresowany 18 jak i 45 :f_thumbsup: Przy okazji pytanko, kiedy mozemy sie spodziewac kolejnych czesci "SNG bez tajemnic"? W filmiku wspomniałes, ze beda jeszcze z fazy srodkowej i poznej :)

Odpowiedz
Cytat
davidiv
Poker Player

Myśle, że trening z 45 byłby lepszy, tak naprawdę oprócz ostatniego filmu avrilla z 2014 (jeszcze na starej strukturze ante), to reszta do złota włączenie są z 2012, także mogłoby być ciekawie :))

Odpowiedz
Cytat
C0rnel
PokerStrategist

Jestem jak najbardziej za 45tkami Turbo :)

Od razu zgłaszam się na ochotnika do wysłania filmu z mojej gry live :)

Odpowiedz
Cytat
KochamSzczotePL
Oldschool Grinder

45man, ew.18 15$<

Odpowiedz
Cytat
james32 Autor wątku
james32
PokerStrategist

Wiecie, jeśli chcecie mogą być oba formaty, tylko zaznaczyłem, że 18os będę robić tylko pod kątek przejrzenia czyjejś gry z materiału video, a 45os to otwarta sprawa:)

A co do drugiej części tej mojej serii, jak wszystko będzie w porządku to powinna się pojawić w ciągu kilku dni.

Odpowiedz
Cytat
Guras1
Elite Grinder

Ja również jestem zainteresowany 45

Odpowiedz
Cytat
ferdynandbalon
Oldschool Grinder

18 + 45 jak najbardziej zainteresowany

Odpowiedz
Cytat
Archiee93
PokerStrategist

Jezeli nie bd chetnych do przeslania swojej gry z 18stek to jestem sklonny to zrobic :f_p:

Odpowiedz
Cytat
andresix
Oldschool Grinder

18 os.

Odpowiedz
Cytat
james32 Autor wątku
james32
PokerStrategist

Ok, widzę, że oba formaty byście chcieli:)

To plan jest taki:

* Na początek chce zrobić video review z 18os i 45os granych przez was, więc będę potrzebować jak najwięcej nagranych waszych sesji z tych formatów;
* Wybiorę te, które uważam za najciekawsze, gdzie można najwięcej ciekawych rzeczy czy leaków znaleźć, żeby to było z korzyścią dla was;
* Zrobię po jednym filmie z obu formatów, zobaczymy jak się przyjmą i czy taka forma wam odpowiada czy będziecie mieli jakieś konkretne sugestie co dalej można z tym zrobić;
* Filmiki możecie wrzucać na jakiś hosting i potem wklejać tutaj linki. Możecie również wrzucać je na google drive (Ci co mają gmaila) a potem udostępnić dla mnie na maila (james32pokstr@gmail.com).
* Mam nadzieję, że będę miał z czego wybierać ;)

Jeśli chodzi o video to:

* Proszę o 45 do 60min nieprzerwanego obrazu
* Obraz musi być dobrej jakości (full HD) --> tu macie link do poradnika Camtasii Poradnik
* Od 6 do 8 stolików na ekranie (dobrze widocznych)

Mam nadzieję, że wyjdzie coś fajnego z tego:) Jak już będę miał z czego wybierać to dam znać tutaj, że na razie nie musicie przesyłać więcej. Te osoby które wybiorę odezwę się do nich i poinformuję, że to ich materiał będzie analizowany, a dodatkowo będę potrzebować info odnoście HUD'a czy innych przydatnych rzeczy:)

Także nie ociągajcie się i dajcie mi nad czym pracować;)

Odpowiedz
Cytat
C0rnel
PokerStrategist

Okey, dziś sesja i nagram :) mam nadzieje, ze wyjdzie cos dobrego _cool:

Odpowiedz
Cytat
james32 Autor wątku
james32
PokerStrategist

Super, będę czekać na nią niecierpliwie:f_drink:

Odpowiedz
Cytat

a pytanko czy bedzie mozliwosc nagrania w niedlugiej przyszlosci filmu z sng 9os ? ;) bo teraz jak juz nie ma marioak to raczej nie ma nikogo kto zajalby sie tym formatem :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
james32 Autor wątku
james32
PokerStrategist

Chyba niestety nie, już była informacja, że w tym formacie nie będzie już nic nowego. Ale mogę przy okazji zapytać jak wygląda sytuacja w tej kwestii.

Odpowiedz
Cytat

spoko spoko :f_drink: a uwazasz ze warto pykac te sity czy np zaczac od razu od takich 45 ? i stt sobie odpuscic _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
chylowski
PokerStrategist

Zapytaj i daj znać, bo też byłbym zainteresowany STT 9os turbo KO

Odpowiedz
Cytat