Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
166 Posty
73 Użytkownicy
0 Reakcje
11.8 K Wyświetlenia
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5

Młody amerykaniec właśnie zagrał jak debil i dostał call od nowego młodego farmera. Na boardzie KQJK nowy młody zagrał check, ten młody amerykaniec od overshovów znowu overshovnął, tylko tym razem nie nutą tylko zablefował z asami, nowy nie znając go zrobił tankować call z KT. Każdy na stole kto gra od początku na stole snap foldnąłby to KT

Fatalnie zagrałem teraz 77. Otwieram z MP i dostaje calle z blindów od 2 nowych, młodego i tego aktywnego 40 latka. Spada K53 z fd, gram 3k, on call, turn 3 dające drugi fd i gra donk 4200...
To powinien być fold, donki lubią sobie czasem ukraść tak pota na suchych Axx albo Kxx, ale te 2 fd totalnie zmieniły postać rzeczy i to zawsze jest donk bet for protection :facepalm:

Mam 46k, zostało 17 minut do końca dnia

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5

Napisane przez mattck
bylo isc na calosc i flatnac:P

Ziomek, nie wiesz że jak masz KK to zawsze as spada? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
mattck

heh niby ta ,ale live bardziej sie boja wkladac staka pre:P a pewnie cbetnal by w 100% skoro tak card dead jestes czasami warto isc na calosc:P

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5

Napisane przez mattck
heh niby ta ,ale live bardziej sie boja wkladac staka pre:P a pewnie cbetnal by w 100% skoro tak card dead jestes czasami warto isc na calosc:P

Nie no żart obv, ale jakbym callnął to miałbym 3 waya na którym cieżko byłoby mnie się nie stacknąć

Skończyłem na 56900

Odpowiedz
Cytat
TheBluffPL

Napisane przez HTAndrzej5
Muszę czekać na rąsię

Dosiadło się 2 tępo wyglądających kolesi, prawdopodobnie farmerów, jeden młody drugi stary i grają sporo rozdań, ale cieżko powiedzieć o nich coś więcej niż mówią ich twarze, bo nie mieli jeszcze żadnego showdownu

Jakby mało było że żółty mnie napierdala to jeszcze ciągle mu noga lata jakby non stop mu się lać chciało i mnie pyrga :rage:

Andrzej Krul

powodzenia tam :)

Odpowiedz
Cytat
McBurak

lol, nie ma to jak miec stolik w stylu nl2 w drugim dniu wsop me ;d;d Gl Andrzej.

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5

Napisane przez McBurak
lol, nie ma to jak miec stolik w stylu nl2 w drugim dniu wsop me ;d;d Gl Andrzej.

ten turek ma field na poziomie estrellasa, więc to raczej nic niezwykłego ;)

okazało się jednak, że ten młodszy nowy farmer trochę ogarniał, azjata ogarniał, team pro meksyku grał bardzo dobrze (graliśmy wcześniej jakieś side'y ept), no a reszta stolika słaba

za to jakbyś wrzucił ich nazwiska do hendonmoba, to byś się zdziwił, average life time na moim stole to mieli $300k+, więc to ja na papierze byłem tam fiszką :rage:

Odpowiedz
Cytat
cumil

zajebisty blog, trzymam kciuki i zastanawiam się jak to się stało, że nie mam ani 1% ?(
GL

Odpowiedz
Cytat
gollobunia

.

Również GL

Odpowiedz
Cytat
marinero36

Kropkuje

Odpowiedz
Cytat
ts1947

gl :sdrink

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
czarnebloto

GL

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0

powodzenia ;)

Odpowiedz
Cytat
MateuszXas

gl

Odpowiedz
Cytat
Marcin95

.

Odpowiedz
Cytat
Thorek

Weź ich tam pogoń, żeby zrobili w końcu oficjalnego update'a :)

Odpowiedz
Cytat
Teges

Mnie ustawilo rozdanie na poczatku dnia kiedy to na okolo 100bb zagralem flat z AQo na CO vs open z MP1, BB tez zagral call spada A :club:T2, koles gra cbet 2400/4k pot na 250/500. Turn mam hu z pfr ktory na 5c gra snap check, wiec indukuje i betuje 2.1k on robi 7k, obv call z intencja call river, ale jak spada J a on robi overbet all ina mojego za prawie 40k popadam w tank, po analizie jakiejs tam gram imo najtrudniejszy call ever i widze 54 :). Pozdro dzis do banki!

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Powodzenia Panowie :)

Odpowiedz
Cytat
dendi93

Gl chłopaki :)

Odpowiedz
Cytat