Mimo, że 15kh nie ma, to napiszę, bo jest dobra wiadomość. Pierwszy tysiąc $ za nami
Troszkę się zapomniałem i nie wrzuciłem na czas, ale nie ma się czym chwalić
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnie parę dni było pod znakiem coolerów i wkurwienia z braku value.
Nie będę tutaj się rozpisywał i wrzucał spoty, bo to nie ma sensu, każdy wie jak bywa
Najśmieszniejsze jest to, że boardy, na których zazwyczaj ma się mało feq w 3b potach, które cbetuje zawsze 100% czasu, zaczęły straszyć rywali i dostanie jakiegoś value choć z TP stało się nielada wyczynem
Poświęcę troszkę więcej czasu na dogłębniejszą analizę i może jakieś sr, kosztem volume, bo od 10kh stoimy w miejscu
Powinienem wrzucić drugi ss, ale zrobię to jutro, teraz nie mam dostępu do HM, a chciałbym dać znać jak idzie, żeby nikt się nie martwił
A więc zagrałem już 35kh, nawet może troszkę ponad, idzie tak jak ostatnio, po prostu sinusoida.
Gram dość mało, bo staram się poświęcić więcej czasu analizie, tak jak pisałem wyżej. Ponadto tiltuje mnie stanie w miejscu, kiedy wiem, że nie gram za swoje pieniądze, ponieważ chciałbym, żeby było jak najlepiej, a jest jak jest, właśnie z tego powodu robię sobie częstsze przerwy pomiędzy sesjami, czy po prostu nie gram kiedy jestem zdenerwowany.
W każdym razie nie jest źle, bo winrate oscyluje +6bb.
Jutro postaram się do wieczora, lub do po pld wrzucić graph
pozdr
lol runnujesz jak dzika swinia na ponad 6bb i jeszcze sie tiltujesz ze czasem stoisz w miejscu ? mam podobny winrate i podobnie myslalem dopoki mnie ktos z tego blednego usposobienia nie wyleczyl
GL dalej przy stolikach :sdrink
W sumie patrzę, że to tylko taki swing na 10bi, więc nie jest źle
Normalnie bym się tym nie martwil, ale wcześniej pokazując Wam poprzednie wyniki, głupio mi postować graph, gdzie jest tylko 15bi ♠_pleased:
zerknij jak to u mnie wygladalo, myslalem ze up bedzie trwal wiecznie az tu nagle przyszla korekta i pozamiatala temat. Wyglada na mega tilt ale mindset mam dobry i moglbym uratowac max ze 2 staki gdybym gral na 100%. Po niebieskiej widac ze lataly całe staki, skumulowaly sie sytuacje gdy mialem grubo a przeciwnik.... grubiej, wtopione flipy i wszystko to co wczesniej poskladalo sie na upa
mix nl50 i nl100 SH
nie ma sie co przejmowac i robic swoje, mimo ze na wykresie zjazd wyglada nieprzyjemnie to i tak wiekszosc graczy bedzie Ci zazdroscic winratu, ktory posiadasz.
Jesli niedawno wszedles na 100tki to pewnie zdajesz sobie sprawe ze na poczatku zawsze jest te pare bb wiecej poniewaz inni gracze nei maja na Ciebie jeszcze bazy i mozesz sobie na wiecej pozwolic.
GL przy stolikach :sdrink
Dzięki za miłe słowa
Spóźniłem się z graphem, a to dlatego, że nie pracowałem przez ostatnie parę dni z HM, a nagrałem sobie kilka filmików i to właśnie je analizowałem, do Hm nie wchodziłem, nie sprawdzałem winnings.
Jest trochę lepiej, zaczyna się coś dziać powoli
Ostatnio mało grałem, ale to z powodu lekkiego zamieszania na uczelni i grania 4-5 stołów, w każdym razie lekko ponad 10kh zostało do końca. Nie wiem czy w weekend pogram, prawdopodobnie wyjeżdżam, ale to jeszcze zależy od pogody. Wieczorem postaram się dać większe info
Mamy jednak 48kh i +14bi +495T$ +13kFPP. Graph wrzuce rano, albo wieczorem jak wroci mi internet :-)
Bede planowal kolejny stacking, jesli ktos bylby chetny, mimo marnych wynikow w tym to prosze o jakis odzew. Zreszta napisze wszystko rano, bo z telefonu to ch*j nie pisanie :-)
Ah, nigdzie nie wyjezdzam, a na pewno nie na caly weekend, wiec te 12kh chcialbym dograc jakos do czw/pt.
pozdr