No to zaczynamy:
Spoiler

Dzień 1 :

Zagrane: 275 (6,86%)
ROI: -2,51%
Poziom równie żałosny jak na 1,5$. Gdybyśmy się nie rozjechali z CEV na ~23k chipsow bylby ladny profit. Można to podsumować jednym zdaniem:
Napisane przez MateuszPaker
Niestety sprawdziła się stara mądra słowiańskia maksyma o której piszesz "jebana gra farta".
A tu wykresy:
CEV:

Winnings:

PS. Jeżeli zdjęcia są za słąbej jakości mogę wrzucać większe.
Jutro ciśniemy dalej ♠_ugly:
nie patrz na chipev w stt.. a dlaczego to np zobacz tu

jak widac byles +10k chipsow a dalej na minus, wiec rownie dobrze nastepne 10k cEV moglo miec taki sam rezultat dolarowy
a zauwaz ze jak byles b/e w zetonach to wygrales tam ze 20bi..
gl, jak lubisz wykresy ev to instaluj hm'a (albo pt4? tu nie wiem ;P)
Napisane przez 8dyb8
nie patrz na chipev w stt.. a dlaczego to np zobacz tu
jak widac byles +10k chipsow a dalej na minus, wiec rownie dobrze nastepne 10k cEV moglo miec taki sam rezultat dolarowy
a zauwaz ze jak byles b/e w zetonach to wygrales tam ze 20bi..
gl, jak lubisz wykresy ev to instaluj hm'a (albo pt4? tu nie wiem ;P)
Wiem, że CEV nie jest żadnym wyznacznikiem. Wrzucajac same winnings nie bylo by widać, że jednak trochę pecha wczoraj miałem(Zjazd w CEV za twoja krecha, kiedy BI lecial za BI :)).
Dochodzi tu masa innych czynników jak ilosc ITM, eliminowanie shortow, ICM itp, itd.
Chociaż z próbki 100k rak na 1,5$ można dostrzec pewne analogie.
A co do PT3 to poki co calkowicie mi ono wystarcza i jakos na razie nie zamierzam przechodzic na HM2 albo PT4. CHyba z przyzwyczajenie i lenistwa. Jednak wiem, ze kiedys bedzie trzeba to zrobic.
Jezeli mozesz to wrzuc screena w spoiler zeby rail sie nie rozjezdzal za bardzo
Dobra trzeba się trochę na zajęcia pouczyc. Sesje zaczynam po powrocie z uczelni ok. 10-11.
Pozdrawiam
Znowu mnie oszukuja
Wszystko idzie pieknie dopoki nie peknie bubble. Potem starsy odpalaja "donczury farca" mode. Powinien być kozacki profit bo ITM 42% no ale nic nie poradze jak mnie bija 3 handed i w hu.
Ale profit jest wiec nie ma co narzekac. :fuckyeah
Cyferki pozniej.
Dzien 2:
Pod koniec oddały oszusty !

Rozegrane: 478 (11,95%)
ROI: 7,56% ♠_smile:
Wykres z dzisiaj :

Jakies centowe rozbieżności wystepuja miedzy PT3 a cashierem. Bierze się to z tego, ze PT3 zle zapisuje wygrane za poszczegolne miejsca, 1 cent w ta albo w ta. Nie wiem dlaczego. Na 1,5$ wszystko było ok.
Moze cos jeszcze wieczorem pogram.
Pozdrawiam
Zjechalem wlasnie na weekend majowy do domu. Przed obiadem odpalilem z nudow 21 sitow i oszusty oddaly ze 40 baksow
Po obiedzie cisniemy dalej :challenge
Dzien 3:
Mialo byc tak pieknie...

Rozegrane: 593(14,83%)
ROI: 7,08%

Na dzis koniec gry. Trzeba jakies :sdrink z bratem wypic.
Grałem dziś HU z jednym najwiekszych polskich ogarniaczy ! Udalo sie wygrac. :fuckyeah
Pozdrowienia Certh
Udalo sie rowniez wbic do BOP'u. Poki co 13 miejsce. Powinno holdnac i cos wpasc.
Stawiam krope, bede sledzil. ♠_thumbsup:
Pamietam, ze przegralem K9<KK. Dobrze ze bez sakałta!
Powodzenia, solid player, ez money inwestorow.
prosiłbym stała rezerwacje od next stake na jakies 30%, tyle co bedzie wolne, tylko zapamietaj, bo na ta nie zdazylem gg, gl
Napisane przez DonFrye89
prosiłbym stała rezerwacje od next stake na jakies 30%, tyle co bedzie wolne, tylko zapamietaj, bo na ta nie zdazylem gg, gl![]()
Smietana ciag dalszy: 1st 12 2nd 23 3rd 24
Grubo pod CEV, nic nie poradze.
Ważne ze profit jakis tam jest ♠_ugly:
Luzne spostrzezenie na temat poziomow gry 1,5$, a 3,5$.
Wystepuje tutaj o wiele wiecej PSEUDO PRO FOR LIVING regow, ktorzy w wiekszosci nie potrafia rozwinac skrotu ICM, o uzywaniu w praktyce nie wspominajac. Tylko sie cieszyc i czekac az oddadza moje chipsy !
Oczwyscie wymiatacze tez sie znajda.
I na koniec najwazniejsze:

Taki ze mnie pro player ! :fuckyeah
Pierwsze zloto na Pgwiazdka.
Dzien 4:
Status Gold - 30 ostatnich turkow. ♠_love:

Rozegrane: 751(18,76%)
ROI:9,25% ♠_biggrin:
Wykres z dzisiaj:

Na dzis koniec. Trzeba jakiegos grilla odpalic bo pogoda zacna. Jutro przerwa.
Grindujemy od niedzieli.
Pozdrawiam
Wszystko pięknie, ale wykresy w spojlerach mi się nie wyświetlają
Tzn, pierwszy był ok, a w kolejnych mam tylko złamaną ikonke obrazka